Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu crede că Hermannstadt putea obţine mai mult din meciul cu U Craiova: "Nu ştiu dacă era meritat, dar cu puţină şansă puteam scoate un egal"

Liviu Ciobotariu crede că Hermannstadt putea obţine mai mult din meciul cu U Craiova: "Nu ştiu dacă era meritat, dar cu puţină şansă puteam scoate un egal"

Hermannstadt​

Comentarii

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Hermannstadt, a spus că echipa sa putea obţine mai mult din meciul cu U Craiova (0-1) dacă jocul din prima repriză ar fi fost precum cel din a doua.

Hermannstadt a fost învinsă de U Craiova, cu 1-0, după ce singurul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Cicâldău din lovitură liberă. Ciobotariu a spus că nu ştie dacă egalul era meritat pentru elevii săi, dar cu puţin şansă îl puteau obţine.

"Se putea mai mult dacă făceam şi prima repriză exact cum am jucat în a doua repriză. În prima repriză a fost un joc slab al nostru, trebuie să recunoaştem, chiar dacă am venit cu entuziasm. Am făcut o primă repriză modestă din punctul meu de vedere, însă a doua repriză am jucat cam ceea ce ne propusesem să jucăm de la începutul jocului. Puteam să şi egalăm, puteam să plecăm cu un punct. Nu ştiu dacă era meritat, dar cu puţină şansă puteam să şi luăm cu un punct aici, la Craiova.  

Pentru noi, fiecare joc este o finală, indiferent că jucăm cu FCSB, cu Craiova, cu UTA  sau cu Iaşi. Noi avem nevoie de puncte şi încercăm să scoatem maximum din toate meciurile"
, a spus Liviu Ciobotariu, după meci.

U Craiova - Hermannstadt 1-0, în Liga 1

Universitatea Craiova a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Hermannstadt, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Cicâldău, în minutul 33.

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu - Nistor (Screciu '78), Mateiu, Cicâldău - Cîmpanu (Căpăţână '68), Ivan, Baiaram (Camara '78). Antrenor: Marinos Ouzounidis

FC Hermannstadt: Cristiano - Măţel, Matricardi, Scarlatache, Opruţ - Addae, Pires - C. Popescu (Belu '8/Elbers'81), Aosman (Karanovic '81), Mayoral - Bagaric (Sîntean'60). Antrenor. Liviu Ciobotariu

Afla mai multe despre: liviu ciobotariuhermannstadtliga 1reactie 

viewscnt
Articole similare