Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liviu Ciobotariu, dezamăgit după eşecul din derby: "Le-am spus că trebuie să jucăm fotbal". Deranjat şi de programarea meciului

VIDEO | Liviu Ciobotariu, dezamăgit după eşecul din derby: "Le-am spus că trebuie să jucăm fotbal". Deranjat şi de programarea meciului

FC Botoșani

Comentarii

Liviu Ciobotariu nu poate fi cel mai fericit antrenor din lume după ce echipa sa, FC Botoşani, a condus, dar a pierdut derby-ul Moldovei, cu Poli Iaşi.

"Sunt dezamăgit pentru că am făcut o primă repriză slabă, am început bine, am marcat, puteam să ne desprindem, însă am pierdut posesia, ne-am retras inexplicabil. Am primit un gol pe o neatenţie, apoi pe final de repriză la acea lovitură liberă iar nu am fost atenţi şi am primit al doilea gol. L-a pauză le-am spus că trebuie să jucăm fotbal, în mare parte sunt mulţumit, am combinat, am făcut posesie, însă nu am avut ocazii clare, dar a fost altceva. 
 
Mai sunt foarte multe meciuri de jucat, e greu de digerat o înfrângere, dar trebuie să ne pregătim în continuare şi să facem un joc mai bun cu Sepsi. Să nu lăsăm capul în jos. Mai sunt multe meciuri de jucat", a declarat Ciobotariu la flash interviul de după meci. 
 
Tehnicianul de la Botoşani s-a declarat nemulţumit şi de programarea meciului, care i-a pus în dezavantaj pe gazde: "S-a văzut clar că cei de la Iaşi au avut o prospeţime în plus. Am avut 2 zile la dispoziţie, nici 2 zile, a fost o deplasare grea la Giurgiu. Nu am avut timp să pregătim jocul aşa cum îmi doream. Am anticipat că nu o să avem prospeţime de joc, însă asta este, dacă aşa a fost programarea, a trebuit să jucăm. Ei au avut şase zile, dar nu este o scuză pentru noi"
 
Pentru Botoşani urmează două partide grele, cu Sepsi şi FCSB, iar Ciobotariu nu şi-a fixat play-off-ul ca obiectiv, cel puţin momentan: "Noi nu ne gândim deocamdată la play-off. Vrem până în iarnă să acumulăm cât mai multe puncte, să luăm maximum din aceste jocuri. Sunt meciuri foarte grele cu Sepsi şi FCSB. Să jucăm cum am jucat în a doua repriză"
 
Ciobotariu nu a vrut să comenteze arbitrajul, deşi a menţionat că a sesizat câteva nereguli. 
 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariufc botosani 

viewscnt
Articole similare