Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, dezamăgit după înfrângerea cu Astra. ”Cred că un rezultat de egalitate era echitabil”

Liviu Ciobotariu, dezamăgit după înfrângerea cu Astra. ”Cred că un rezultat de egalitate era echitabil”

Superliga

Comentarii

Hermannstadt a condus cu 1-0 în deplasarea de la Astra, însă gazdele şi-au revenit şi au întors scorul. Rezultatul final a fost 2-1, dar antrenorul sibienilor este de părere că jucătorii săi meritau măcar un punct.

”Cred că meritam mai mult din acest joc. Cred că un rezultat de egalitate era echitabil. Din păcate, facem din nou, repetăm greşeli pe care le-am făcut şi în meciurile anterioare, am primit două goluri foarte uşor, pe greşeli individuale şi asta mă deranjează. A fost un joc destul de bun al nostru, însă mi-aş fi dorit un rezultat pozitiv, decât un joc echilibrat, pentru că am avut momente bune în joc. Am avut momente bune, însă nu am reuşit să le fructificăm, ne-am creat câteva situaţii de a marca- şi asta ultima a lui Bright, unde puteam să înscriem şi să plecăm cu un punct.

Situaţia noastră este una complicată, avem şi o frustrare pentru că nu neapărat cerem să fim ajutaţi de abritraj, dar avem câteva meciuri care sunt greu de comentat. Am avut gol valabil, ni l-a anulat, am avut un penalty inexistent la meciul trecut, azi nu ştiu dacă a infleunţat partida, însă au fost nişte faze în care am avut un corner pentru noi şi nu s-a dat, clar, nu ştiu la faza golului de la Astra, dacă a fost corner sau nu. Este posibil să fi fost.

Nu căutăm scuze, suntem într-o situaţie complicată şi încerc să gestionez situaţia pentru că suntem într-o poziţie care nu ne face plăcere şi ne dorim să ieşim de acolo, dar asta depinde numai de noi, de rezultate. Trebuie să facem rezultate, să câştigăm. Ne trebuie o victorie, indiferent cum o obţinem. Eu aş prefera să obţină o victorie pe un fond de joc slab, sincer.

Fotbalul în momentul în care îl respecţi şi joci, îţi dă rezultatele. Dar asta avem nevoie. În momentul de faţă, este decizia mea unde joacă Sîntean, unde joacă Viera, nu asta e problema. Să ne analizăm bine greşeile pe care le-am făcut, toţi, jucătorii, şi eu, şi să ieşim din aceasstă situaţie”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul FC Hermannstadt, în urma partidei.

Afla mai multe despre: fc hermannstadtastra giurgiuliga 1liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare