Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, după primul meci al anului: ”Am anticipat că va fi un joc greu” + Ce spune despre debutul lui Budescu

Liviu Ciobotariu, după primul meci al anului: ”Am anticipat că va fi un joc greu” + Ce spune despre debutul lui Budescu

Dinamo București

Comentarii

Formaţia FC Voluntari a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, prima din acest an.

Liviu Ciobotariu, după primul meci al anului: ”Am anticipat că va fi un joc greu” + Ce spune despre debutul lui Budescu

Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei FC Voluntari, a vorbit despre egalul înregistrat în deplasare, la Ploieşti, cu Chindia. 

”Nu a fost un joc spectaculos. Nu ne-am creat multe ocazii de a marca. Am anticipat că va fi un joc greu. Chindia este o echipă bună, o echipă bine organizată, cu un antrenor foarte bun. am câştigat un punct, îl punem la zestrea noastră. E al şaptelea meci în care nu am pierdut, e un lucru pozitiv. Nu am avut ritmul pe care mi l-aş fi dorit, dar este un punct câştigat. Denis a avut momente bune şi mai puţin bune. Nici el nu a jucat de mult timp.

Am avut o problemă în partea stângă. Briceag este accidentat. Vlad a simţit dureri la pauză şi l-am introdus pe Ricardinho. Îl felicit pentru efortul lui. Nu a prins stadiul de pregatire, a fost accidentat. Jos pălăria. Sper să intrăm în ritmul pe care ni-l dorim şi să avem evoluţiile pe care le-am avut până acum.

Denis este apăsat pentru că orice greşeală ar face este catalogat altfel. Dacă oricare alt apărător greşeşte, e posibil să trec mai uşor, cu el trebuie să fiu mai sever. E o responsabilitate în plus pentru el. Trebuie să joace sub presiune. în prima repriză a avut ezitări, în a doua repriză nu a greşit deloc. Toată lumea e dispusă la greşeli, nu pot să spun doar de Denis sau de Gabi.

Budescu nu e sută la sută. Am preferat să îi dau 25 de minute. Este un jucător cu mare calitate şi avem nevoie de el. Are nevoie de ritm pe care îl câştigă din antrenamente şi din jocuri”, a declarat Liviu Ciobotariu la finalul meciului.

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 57 de puncte, urmată în top 3 de FCSB – 47 de puncte şi de FC Voluntari – 38 de puncte. Primele două clasate au câte 21 de jocuri. Chindia este pe loculu 11, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: dinamoliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare