Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu face minuni la Voluntari. Ce a spus după ce a ajuns în vârful clasamentului din Liga I: ”Sunt foarte bucuros, asta îmi dă speranţe”

Liviu Ciobotariu face minuni la Voluntari. Ce a spus după ce a ajuns în vârful clasamentului din Liga I: ”Sunt foarte bucuros, asta îmi dă speranţe”

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a bătut-o pe Sepşi, scor 2-1, pe noul stadion din Sf. Gheorghe.

Voluntari merge ceas in Liga I, unde a ajuns pe a doua poziţie, cu 24 de puncte. Este o premieră istorică pentru clubul din Voluntari, care a ajuns la cinci victorii consecutive!

Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei FC Voluntari, a vorbit despre prestaţia jucătorilor săi din deplasare şi s-a declarat extrem de mulţumit!

”Cred că am făcut un joc destul de bun. A fost un joc foarte greu pentru noi, am anticipat asta. Vreau să imi felicit jucătorii, am făcut un joc bun, atât defensiv, cât şi ofensiv. Imi felicit jucătorii, sunt bucuros că suntem intr-o formă foarte bună. 

Sepsi e o echipă bună, cu jucători de calitate, care au viteză in benzi. Deliberat ne-am apărat aşa, am incercat să nu le dăm spaţii. Apărarea noastră şi Popa a făcut un meci bun. Când mă refer la apărare, mă refer la toţi. Sunt mulţumit de joc.

Avem discuţii in fiecare zi. Este meritul lor, ei nu se releaxează deloc, sunt serioşi, concentraţi in antrenamente. De aia ii felicit pe deplin, prima dată pentru antrenamente şi după pentru evoluţia din meci.

Deocamdată victoriile pe care le-am obţinut ne dă speranţe pentru viitor. Am demonstra ceva, dar trebuie să luăm meci cu meci. Luni trebuie să o luăm de la capăt pentru a ne lupta cu FC Argeş.

Gabi Tamaş inseamnă mult pentru această echipă, este liderul vestiarului. Ma ajută mult. Mă bucur că am jucători cu experienţă. Cea mai mare o are el. După vine Droppa, Nemec etc. Avem o echipă matură!”, a declarat Liviu Ciobotariu după meci.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariufc voluntari 

viewscnt
Articole similare