Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, îngrijorat după partida cu Academica Clinceni. ”Sunt jucători cu experienţă care au o vârstă!”

Liviu Ciobotariu, îngrijorat după partida cu Academica Clinceni. ”Sunt jucători cu experienţă care au o vârstă!”

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni a terminat la egalitate, scor 0-0, în primul meci al etapei a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, disputat, marţi, pe teren propriu, la Giurgiu, cu FC Voluntari.

La finalul meciului, antrenorul lui FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a recunoscut că se aştepta să aibă un meci greu contra Academicii Clinceni. El a spus că este îngrijorat de starea fizică a jucătorilor săi, deoarece o mare parte dintre ei au peste 30 de ani. 

”Sunt jucători cu experienţă care au o vârstă!”

”Un joc echilibrat. Ştiam că vom avea o partidă dificilă. Ştiam că adversarul e o echipă organizată foarte bine defensiv. Am încercat să jucăm între linii, să ajungem la poarta lor, dar a fost greu. Am avut o mobilitate bună, dar nu am fost lucizi la ultima pasă. Am ratat multe pase, cred că e vorba despre starea noastră fizică. S-a văzut o stare de oboseală. Este un punct care ne menţine pe podium.

Nu ştiu dacă meritam mai mult, dar îmi felicit jucătorii pentru efortul depus, pentru modul în care şi-au dorit victoria. Asta a fost cauza principală, nu am fost lucizi, am fost lenţi, dar este un punct câştigat în deplasare.

Nu am primit gol. Nu am marcat, dar nu înseamnă că este reculul parcursului bun de până acum. Ne aşteaptă o partidă grea, cu UTA. Trebuie să îi recuperăm fizic şi mental pe jucători. Mă îngrijorează starea fizică a jucătorilor. Au alergat foarte mult. Avem jucători, nu le spun bătrâni ca să nu îi jignesc, dar sunt jucători cu experienţă care au o vârstă, mă gândesc la Armaş, la Gabi Tamaş, la Nemec, la Lucas, la Droppa. Au făcut un efort fantastic şi e clar că a intervenit o stare de oboseală. Ne-am autodepăşit. Dacă sezoanele trecute vorbeam de 15-20 de puncte la finalul turului, acum avem 34 de puncte”, a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul meciului.

Primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj - 51 de puncte, un meci mai puţin, FCSB - 43 de puncte, FC Voluntari - 34 de puncte, Rapid - 31 de puncte, CS Universitatea Craiova şi FC Botoşani, câte 30 de puncte.

Academica Clinceni rămâne pe locul 16, ultimul, cu 11 puncte, la un punct de Dinamo, de pe locul 15, la patru de FC U Craiova, de pe locul 14, şi la şase de CS Mioveni, de pe locul 13.

Afla mai multe despre: voluntari-clinceni-ciobotariu 

viewscnt
Articole similare