Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu l-a luat tare pe fiul său după ce l-a transferat de la CFR Cluj! "Să demonstreze pentru primul 11. Se supără soţia, se supără..."

Liviu Ciobotariu l-a luat tare pe fiul său după ce l-a transferat de la CFR Cluj! "Să demonstreze pentru primul 11. Se supără soţia, se supără..."

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul lui FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, susţine că nu-şi va menaja fiul, pe care l-a adus de la CFR Cluj. De cealaltă parte, fundaşul Denis Ciobotariu a oferit primele declaraţii după ce a schimbat echipa.

FC Voluntari l-a adus pe Denis Ciobotariu de la CFR Cluj

Întrucât nu se afla în vederile lui Dan Petrescu pentru echipa de start, Denis Ciobotariu a fost trimis de CFR Cluj la FC Voluntari, sub formă de împrumut. Totuşi, tehnicianul revelaţiei Ligii 1 şi-a avertizat fiul. 

"L-am transferat pe Denis Ciobotariu de la CFR Cluj, nu pe băiatul lui Liviu Ciobotariu de la Voluntari. În momentul în care intru pe poarta stadionului, toţi jucătorii sunt egali, toţi sunt copiii mei şi îi tratez la fel pe toţi. Este clar că pentru Denis va fi o presiune în plus, pe care trebuie să şi-o asume. În primul rând, pentru că a venit la această echipa şi trebuie să demonstreze că poate să prindă lotul sau poate chiar să joace în primul 11. Dar totul va depinde numai de el.

Sunt puţin mai liniştit, sincer, pentru că de fiecare dată când jucam împotria lui Denis... Soţia mea avea emoţii mari, că ea îşi dorea mai mult să câştige Denis decât să câştig. Eu, pentru că este copilul meu şi din punctul ăsta de vedere sunt liniştit. Acum soţia nu mai are emoţii la jocurile noastre.

Se supără soţia, se supără... Aici am spus-o, ai intrat pe poarta stadionului... Este jucătorul Denis Ciobotariu de la Voluntari. Nu se pune problema, va fi tratat că toţi ceilalţi jucători. Dacă va merita şi consider că poate să joace la această echipă, va juca. Dacă nu, va trebui să tragă să între în primul 11", a declarat Liviu Ciobotariu. 

Apărătorul central Denis Ciobotariu a vorbit pentru prima dată după ce a ajuns sub comanda tatălui său la FC Voluntari. 

"Numărul 13 nu pot să zic că e numărul meu norocos, pentru că nu cred în noroc, în superstiţii, însă e numărul care îmi place cel mai mult. E puţin dificil, pentru că va zic sincer ... La început voiam să exclud varianta Voluntari, tocmai din motivul ăsta, pentru că e o situaţie în care se pune o anumită presiune pe mine în primul rând. În plus, pentru că totul este intepretabil, dar am ales pentru locul în clasament, pentru că e un club serios, că vreau să mă bat la play-off şi sperăm să intrăm în play-off. 

Pentru mama e un motiv de linişte în plus, mi-a zis şi ea că se uită doar la un meci acum, nu se mai uită la două, adică e doar o emoţie. Cred că o să fie mai agresiv cu mine (n.r. - Liviu Ciobotariu) şi la noi întotdeauna a fost o relaţie strict profesională, când a fost vorba de fotbal. Inclusiv când am fost adversari, la fel, nu vorbeam, eu îmi doream să îl bat, el îşi dorea să mă bată pe mine", a spus Denis Ciobotariu.

FC Voluntari e pe locul al treilea în Liga 1, cu 37 de puncte, la 20 de puncte în spatele liderului CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariudenis ciobotariufc voluntari 

viewscnt
Articole similare