Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, mesaj războinic după înfrângerea cu CFR! ”Vrem să arătăm tuturor că nu întâmplător am ajuns aici!”

Liviu Ciobotariu, mesaj războinic după înfrângerea cu CFR! ”Vrem să arătăm tuturor că nu întâmplător am ajuns aici!”

CFR Cluj

Comentarii

FC Voluntari a pierdut contra CFR-ului, scor 1-3, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Au marcat Debeljuh ’49, Deac ’78 şi Petrila ’82 pentru învingători, respectiv Costin ’70 pentru oaspeţi. La finalul meciului, Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, a fost dezamăgit, deoarece crede că echipa lui putea să arate mai mult. 

Totuşi, antrenorul ilfovenilor este mândru de jucătorii lui şi a transmis un mesaj războinic, spunând că vrea să demonstreze de ce a ajuns echipa pe care o antrenează în play-off-ul Ligii 1. 

 ”Vrem să arătăm tuturor că nu întâmplător am ajuns aici!”

”Am avut multe momente de joc bune. Am încercat să jucăm de la egal la egal cu CFR. Cred că am făcut o primă repriză foarte bună, unde ne-am creat multe ocazii de a marca, dar nu am reuşit să marcăm. Sunt dezamăgiţi de rezultat. Cred că puteam mai mult. Este clar că victoria CFR-ului este meritată. Ne-au marcat 3 goluri.

Vrem să arătăm un fotbal bun. Vrem să demonstrăm că merităm să fim în primele 6 echipe. Eu zic că astăzi am reuşit. Asta este. Suntem pentru prima dată în play-off, dar vrem să ţinem steagul sus şi să jucăm în continuare un fotbal bun. 

Ne vom regrupa. Încercăm să ne revenim fizic şi după mental. Jucăm cu Craiova. Vream să facem un meci bun şi să eliminăm greşelile pe care le-am făcut astăzi. Astăzi am făcut şi ne-au costat. Este clar că CFR are jucători mai valoroşi, dar eu îmi felicit băieţii pentru atitudinea lor. Suntem un grup unit, o gaşcă nebună. Vrem să ne continuam aventura în continuare. Să jucăm bine şi să arătăm la toată lumea că nu întâmplător am ajuns aici”, a spus Liviu Ciobotariu, la finalul meciului.   

Clasament: 1. CFR Cluj – 41 de puncte, 2. FCSB – 31, 3. Universitatea Craiova – 30, 4. Farul Constanţa – 24, 5. FC Voluntari – 24, 6. FC Argeş – 24.

Afla mai multe despre: voluntari-ciobotariu-liga 1 

viewscnt
Articole similare