Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu o duce pe Voluntari în semifinalele Cupei României: "Ne dorim foarte mult să jucăm finala" + De ce nu a jucat Gabi Tamaş

Liviu Ciobotariu o duce pe Voluntari în semifinalele Cupei României: "Ne dorim foarte mult să jucăm finala" + De ce nu a jucat Gabi Tamaş

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa din Liga a II-a FC Buzău şi s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Liviu Ciobotariu a vorbit despre importanţa victoriei de azi, dar şi despre situaţia lui Gabi Tamaş, care nu a fost in lot.

Tamaş a fost văzut la o petrecere chiar in ziua partidei dintre FC Voluntari şi FC Buzău, scor 1-0.

"A fost un meci greu, cu o echipă bună de Liga 2. De partea noastră, am aliniat un “11” cu jucători care nu au jucat foarte mult, dar am avut mare încredere în ei. Era un moment important pentru noi, jucătorii au avut atitudine. E adevărat, n-am făcut un joc spectaculos, doar în prima repriză ne-am creat câteva situaţii de a marca. Victoria este foarte importantă, suntem bucuroşi că suntem în semifinalele Cupei României.

Am jucat duminică seară la Botoşani, am ajuns acasă pe la 3-4 dimineaţa. A doua zi n-am făcut decât o refacere. Riscam ca jucătorii care au evoluat 90 de minute să se accidenteze la acest joc. Aşa că am luat această decizie şi zic că a fost o decizie inspirată, pentru că cei care au intrat au jucat bine.

Ne dorim foarte mult să jucăm finala, dacă tot am ajuns până aici. Să vedem cu cine vom juca. Am ajuns până aici şi ar fi o performanţă pentru noi, pentru că în trecut FC Voluntari a câştigat o Cupă şi o Supercupă a României. Nu ne mulţumim cu puţin, vrem mai mult. Suntem conştienţi că suntem într-o formă bună, vrem să menţinem linia, suntem serioşi, ne pregătim. Cu siguranţă că această perioadă bună va continua, dacă jucătorii se vor pregăti ca până acum.

Ce escapadă? Nu ştiu. Gabi Tamaş n-a fost pedepsit, a fost menajat. Pe Nemec, Droppa, Ion Gheorghe, Raţă i-am menajat", a spus Liviu Ciobotariu.

Au evoluat următoarele echipe:

FC Buzău: Stoian - Zamfir, Vîrtej, Wiktorski, Toma (Oltean '82) - Gaitan (C. Petre '78), Cârstocea, Ciobanu (Kanda '71), Ekollo - Paţurcă (Mondragon '70) - Chică-Roşă (Al. Munteanu '46). Antrenor Cristi Pustai;

FC Voluntari: Rîmniceanu - Ricardinho, Achim, Armaş, Vlad - Tavares (Meleke '76), N. Roşu (Tamaş '76) - Al. Ilie, L. Fulop (Raţă '63), Merloi (Marcelo Lopez '63) - Golan (Paraschiv '64). Antrenor Liviu Ciobotariu.

În sferturi mai au loc meciurile Poli Timişoara - FC Argeş (miercuri, ora 18.30) şi AC Filiaşi - Universitatea Craiova (joi, ora 20.30).

A mai obţinut calificarea în semifinale Sepsi Sfântu Gheorghe, după victoria, scor 2-1, obţinută, marţi, în meciul cu Chindia Târgovişte.

Afla mai multe despre: fc voluntaricupa romanieifc buzau 

viewscnt
Articole similare