Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu pune presiune pe Budescu înainte de meciul cu FC Argeş: "Mă aştept să dea o pasă decisivă"

Liviu Ciobotariu pune presiune pe Budescu înainte de meciul cu FC Argeş: "Mă aştept să dea o pasă decisivă"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari se deplasează la FC Argeş, etapa următoare. Meciul va avea loc duminică de la ora 13:00.

Liviu Ciobotariu pune presiune pe Budescu înainte de meciul cu FC Argeş: "Toţi ne aşteptăm să dea o pasă decisivă"

Antrenorul echipei FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a prefaţat duelul cu FC Argeş, care, în opinia sa, este revelaţia sezonului. 

"Întâlnim un advers într-o formă foarte bună. Pentru noi va fi un meci dificil, atât noi cât şi pentru ei este un joc cu încărcătura aparte pentru că e clar că ne vom lupta pentru primele 6 locuri, pentru accederea în play-off.

Am putea duminică sa încheiem, să fim matematic în ceea ce priveşte  clasarea noastră în primeel 6 locuri în cazul în care vom câştiga. Dacă nu, ne vom lupta în continuare. FC Argeş se poate numi aşa revelaţia campionatului pentru că au avut rezultate foarte bune!", a declarat Liviu Ciobotariu. 

Întrebat despre ConstantinBudescu, Ciobotariu a mărturisit: "Îl simt într-o formă foarte bună. Mă bucur că a reuşit să marcheze două goluri şi bineînţeles că toţi ne aşteptăm, atâta eu cât şi jucători, ca Budi să fie cel care să dea o pasă decisivă pentru că e un jucător cu calitate".

FC Voluntari este pe locul 3 în clasament, cu 46 de puncte. În timp ce, FC Argeş este pe locul 7, cu 41 de puncte. Ambele echipă luptă pentru un loc de play-off. 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariufc voluntaribudescu 

viewscnt
Articole similare