Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, şocat de Gabi Tamaş! ”Avea degetele rupte. Căzuse rău la un duel, dar nici nu se gândea să cedeze!”

Liviu Ciobotariu, şocat de Gabi Tamaş! ”Avea degetele rupte. Căzuse rău la un duel, dar nici nu se gândea să cedeze!”

FC Voluntari

Comentarii

Gabi Tamaş este cu FC Voluntari pe loc de play-off, după ce turul sezonului regulat a luat sfârşit.

Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, a declarat că Gabi Tamaş se antrenează ca un ”războinic” şi dă mereu sută la sută. Mai mult decât atât, antrenorul lui FC Voluntari a dezvăluit că la meciul cu Rapid, Tamaş a jucat cu degetele rupte. 

 ”Avea degetele rupte. Căzuse rău la un duel, dar nici nu se gândea să cedeze!”

”El este genul care nu vrea să rateze niciun antrenament, niciun meci. Nu ţine cont de dureri sau lovituri. La meciul cu Rapid a ieşit la margine pentru îngrijiri, voia să intre repede. Eu eram nervos, ţipam la doctor să reintre repede, la care acesta îmi zice: 'Mister, are degetele rupte'. Căzuse rău la un duel, dar nici nu se gândea să cedeze.

Înainte de CFR era accidentat, am vorbit şi cu doctorul, nu era deloc bine, i-am spus să ia o pauză. Apoi, îl văd la vestiar, era bandajat la genunchi, la pulpă, avea şi la mână, m-am şi speriat. L-am întrebat dacă este sigur că vrea la antrenament, la care mi-a răspuns 'Normal, Mister'. Ăsta este Gabi Tamaş, jos pălăria. Impresionant, la 38 de ani. Tot vestiarul se uită la el, îl respectă, văd şi ei cum se antrenează, să nu uităm la ce nivel a jucat”, a declarat Liviu Ciobotariu, pentru PlaySport.

Gabi Tamaş a evoluat în carieră pentru echipe precum: FC Braşov, Dinamo Bucureşti, Galatasaray, Sparak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, Wst Bromwich Albion, CFR Cluj, Doncaster Rovers, Watford, FCSB, Cardiff City, Hapoel Haida, Astra Giurgiu şi Universitatea Cluj. Pentru naţionala României a jucat 67 de meciuri şi a marcat 3 goluri. 

După 15 etape, FC Voluntari este pe locul 6 în Liga 1, cu 25 de puncte. 

Afla mai multe despre: voluntari-ciobotariu-liga 1-tamaş 

viewscnt
Articole similare