Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, şocat după ce Gabi Tamaş a venit la antrenament plin de bandaje. Ce i-a spus fundşul: ”Stai liniştit, joc, sunt tanc”

Liviu Ciobotariu, şocat după ce Gabi Tamaş a venit la antrenament plin de bandaje. Ce i-a spus fundşul: ”Stai liniştit, joc, sunt tanc”

FC Voluntari

Comentarii

Liviu Ciobotariu a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, organizată înaintea partidei cu FCSB, din a 15-a etapă a Ligii 1.

FC Voluntari a fost unele dintre revelaţiile actualului sezon. După ce a trebuit să câştige barajul de retrogradare în ultima stagiune pentru a rămâne în prima ligă, formaţia ilfoveană visează acum la play-off.

Aproape la jumătatea sezonului regulat, Voluntari ocupă poziţia a cincea în Liga 1, dar lupta pentru un loc printre primele şase este foarte strânsă.

Doar trei puncte despart păoziţia a patra de poziţia a noua, iar oricare dintre Botoşani, Rapid, Voluntari, Rapid, UTA, Farul şi Argeş s-ar putea strecura în play-off, alături de obişnuitele CFR, FCSB şi U Craiova.

Formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu viseasză cu ochii deschişi înaintea duelului cu FCSB, vrând să încheie seria de victorii consecutive a jucătorilor lui Edi Iordănescu.

Tehnicianul lui FC Voluntari a prefaţat duelul cu ”roş-alabştrii” şi a povestiti o întâmplare inedită cu Tamaş, care a venit plin de bandaje la antrenament.

Liviu Ciobotariu, şocat după ce Gabi Tamaş a venit la antrenament plin de bandaje

Ne aşteaptă un meci greu, întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, FCSB, cu şapte victorii consecutive. Dacă reuşim să câştigăm acest joc, cu siguranţă am termina în primele şase echipe şi ar fi o premieră pentru Voluntari.

Îmi doresc foarte mult un rezultat pozitiv, pentru că s-ar închide turul de prima parte a campionatului şi mi-aş dori să terminăm în primele şase.

(n.r. ca dinamovişti?) Este clar că şi trecutul meu şi trecutul lui Gabi... bine el are şi FCSB sau Steaua (n.r. intervine Tamaş: pentru mine e o stea, nu sunt mai multe).

Dacă FCSB îşi permite să-l ţină pe Budescu rezervă şi când a intrat a fost fantastic, vă daţi seama ce lot are FCSB-ul.

Când a apărut la antrenament cu un bandaj la genunchi, unul pe gambă, un bandaj pe mână şi m-am uitat la el şi am zis 'Aoleu, Gabi ce e cu tine?' 'Stai Mister liniştit, că fac antrenament şi joc, sunt tanc'”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Afla mai multe despre: voluntariliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare