Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu trage semnalul de alarmă după ultimul meci al lui FC Voluntari! ”Important e să rămânem cu picioarele pe pământ!”

Liviu Ciobotariu trage semnalul de alarmă după ultimul meci al lui FC Voluntari! ”Important e să rămânem cu picioarele pe pământ!”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului naţional.

Golurile au fost marcate de Edjouma ’49 pentru gazde şi Raţă ’35 pentru oaspeţi. În minutul 77, de la gazde a fost eliminat Tîrcoveanu, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Chiar dacă a obţinut doar un rezultat de egalitate, Liviu Ciobotariu a fost mulţumit la finalul meciului. De asemenea, el este fericit graţie poziţiei actuale din clasament a lui FC Voluntari, care se află pe locul 3. 

”Important e să rămânem cu picioarele pe pământ!”

”Am declarat că vom avea un meci greu. Ştiam spiritul de aici. Se câştigă foarte greu. Sunt o echipă solidă, puternică, cu o calitate fantastică de la mijloc în sus. A fost un joc echilibrat. Am făcut o primă repriză foarte bună. Am reuşit să şi marcăm. Exceptând zece minute în care am primit şi gol, a fost bine. Îmi felicit jucătorii. Ma bucur că plecăm de la Botoşani neînvinşi. Am făcut un joc destul de bun. Important e să rămânem cu picioarele pe pământ, mai sunt multe meciuri de jucat.

Ma bucură faptul că suntem în primele trei poziţii ale clasamentului. Acest lucru se datorează tuturor celor care fac parte din acest grup, nu doar titularilor, ci şi jucătorilor de pe bancă, staffului, dar şi conducerii tehnice, administrative. Avem un moral bun şi sperăm să rămânem pe aceeaşi linie. Nu am anticipat că în etapa a17-a ne vom afla pe locul trei. Am luat meci cu meci. Jucătorii au conştientizat că trebuie să ne antrenăm bine. Se văd traseele de joc, se vede ce muncim la antrenamente. Mă bucur mult.

Ne aşteaptă o săptămână foarte grea. Vom pleca acum cu autocarul. Facem un antrenament, iar miercuri ne aşteaptă un meci greu cu Buzău. Nu îi subestimăm, chiar dacă sunt dintr-o ligă inferioară”, a declarat Liviu Ciobotaru. la finalul partidei.

În clasament, FC Voluntari se află pe locul trei, cu 29 de puncte, în timp ce FC Botoşani este pe 6, cu 28 de puncte. Lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte, iar poziţia a doua este ocupată de FCSB – 34 de puncte. Clujenii şi FCSB au câte 16 jocuri.

Afla mai multe despre: voluntari-botoşani-liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare