Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Dragnea pierde pe toate planurile. Fiul său, Valentin Dragnea e pe cale să-i dea o mare lovitură

Liviu Dragnea pierde pe toate planurile. Fiul său, Valentin Dragnea e pe cale să-i dea o mare loviturăgalerie foto

Liga 2

Comentarii

Un mare suporter al echipei Rapid Bucureşti şi, se spune, susţinător din umbră al giuleştenilor, Liviu Dragnea poate împiedica fără să vrea ascensiunea echipei sale de suflet.

Formaţia condusă de fiul lui Dragnea, Valentin pare să câştige teren important în lupta pentru promovare în Liga 1. Echipa din Teleorman este considerată de specialişti formaţia cu cel mai bun fotbal din Liga 2 în acest moment.

Rapid, vis interzis

Legătura dintre Liviu Dragnea şi Rapid Bucureşti nu a fost un mare secret pe vremea când echipa activa în elita fotbalul românesc. De la desfiinţarea clubului, Rapid a intrat în impas financiar şi legal, iar mulţi oameni au speculat pe baza sprijinului acordat de Partidul Social Democrat, restaurării clubului giuleştean. După ce FC Rapid 1923 a promovat matematic în Liga 2, oficialii din acte ai clubului au anunţat public că, în sezonul viitor, vizează promovarea în Liga 1 şi că bugetul va fi de circa 2 milioane de euro. De asemenea, primarul Tudorache a declarat că în scurt timp va fi adus la echipă încă un investitor, care va avea 50% din acţiuni.

Pe de altă parte, la Turnu Măgurele, fiul lui Dragnea, Valentin Dragnea este omul care conduce gruparea nou promovată în Liga 2 spre prima scenă a fotbalului românesc.

Paradoxal, Dragnea Jr poate împiedica echipa de suflet a tatălui său să obţină mult râvnita promovarea în prima ligă. Turris a început perfect sezonul în Liga a doua şi a învins chiar şi Rapidul. După primele patru etape, formaţia lui Valentin Dragnea este pe locul 2 în clasament cu 12 puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 6 cu doar 7 puncte. Ţinând cont că liderul, Gloria Buzău, nu are drept de promovare, la această oră, dacă s-ar încheia liga a doua, Turris ar promova în prima ligă. Echipa din Teleorman era considerată de şefii de cluburi din Liga 2, până la condamnarea lui Liviu Dragnea, printre favoritele la o nouă promovare, succesivă, în Liga 1.

Formaţia teleormăneană este antrenată de fostul jucător al Stelei, Erik Linkar. Acesta a bifat la finalul sezonului trecut a treia promovare din cariera sa după cele obţinute cu Damila Măciuca şi Callatis Mangalia.

Printre fotbaliştii importanţi de la Turris se numără Adrian Voicu (fost golgheter la FC Voluntari), Florin Matache (fost portar la Dinamo şi erou al ”câinilor” la Liberec), Cristian Bud (fost golgheter al CFR-ului), Silviu Pană sau Charles Acolatse.

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Copilului din Teleorman. 

Afla mai multe despre: valentin dragnealiviu dragnea 

viewscnt
Articole similare