Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ljubisa Tumbakovic recunoaşte: ”Ne-am îndeplinit obiectivul!”

Ljubisa Tumbakovic recunoaşte: ”Ne-am îndeplinit obiectivul!”
Comentarii

Chiar şi fără vedeta Steven Jovetic, Muntenegru a plecat din România cu un punct important după primul meci din Liga Naţiunilor.

La finalul partidei, selecţionerul muntenegrenilor, Ljubisa Tumbakovic a recunosct că echipa sa a jucat la rezultat şi că acest 0-0 a devenit o ţintă pentru formaţia sa pe măsură ce s-a scurs timpul. Tumbakovic a vorbit despre pragmatismul şi sacrificiul echipei sale şi a lăudat naţionala României pe care o consideră o echipă bună.

”Cu siguranţă, am venit şi am reuşit să ne îndeplinim obiectivul. S-au întâmplat multe lucruri înaintea acestui meci care nu au fost în avantajul nostru. Dar ne-am mobilizat şi am ştiut ce vrem de la acest meci, pe tot parcursul său. Poate că nu am făcut un meci spectaculos, nu ne-am bucurat prea mult de frumuseţea meciului, dar am realizat ceea ce ne-am propus. Pentru noi este un rezultat bun, noi am venit ca să nu pierdem. România este o naţională bună, s-a văzut un joc bun, bine organizat, dar şi noi am făcut jocul în aşa fel încât să nu le fie uşor să joace împotriva noastră” a explicat Ljubisa Tumbakovic la finalul partidei.

Afla mai multe despre: ljubisa tumbakovicromâniamuntenegruechipa naţională 

viewscnt
Articole similare