Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

llie Năstase, reacţie acidă după ce a fost dat verdictul în cazul lui Novak Djokovic! ”Probabil că de treaba asta au profitat politicienii. Trebuiau să lase să fie o decizie sportivă!”

llie Năstase, reacţie acidă după ce a fost dat verdictul în cazul lui Novak Djokovic! ”Probabil că de treaba asta au profitat politicienii. Trebuiau să lase să fie o decizie sportivă!”

Tenis

Comentarii

Ilie Năstase a reacţionat dur, după ce australienii au dat verdictul în cazul lui Novak Djokovic.

Apelul lui Novak Djokovic la decizia de anulare a vizei a fost respins, duminică dimineaţă, de către tribunalul federal din Melbourne, astfel că liderul ATP trebuie să părăsească Australia în următoarele ore.

Judecătorul James Allsop a anunţat că apelul lui Djokovic a fost respins şi jucătorul trebuie să achite costurile aferente. Decizia a fost luată în unanimitate de trei judecători şi nu poate fi contestată. Astfel, s-a menţinut decizia ministrului Imigraţiei, Alex Hawke, de anulare a vizei, ceea ce înseamnă că Djokovic va fi deportat şi riscă să nu mai poată intra în Australia în următorii trei ani.

Ilie Năastase consideră că decizia luată în cazul sârbului reprezintă un semnal de alarmă pentru organizatorii turneelor de Grand Slam. Mai mult decât atât, Năstase consideră că politicienii au profitat de acest scandal pentru a-şi creşte imaginea. 

”Probabil că de treaba asta au profitat politicienii. Trebuiau să lase să fie o decizie sportivă!”

”Probabil că, după decizia asta, cei care organizează turneele de Grand Slam o să fie mai atenţi. Am înţeles că ministra Franţei a declarat faptul că Djokovic poate să joace la Roland Garros. Acum, nu ştim care sunt condiţiile. Dacă cei de la Roland Garros o să ceară acelaşi lucru ca cei din Australia, ca jucătorii să fie vaccinaţi… Părerea mea e că el acum a dat un semnal pentru faptul că, dacă nu respecţi regulile care ţi se impun pentru a intra în ţara unde e turneul, nu poţi să joci.

 El a riscat, a zburat acolo ca să i se refuze. El ştia foarte bine care erau condiţiile. De ce ceilalţi au făcut ce li s-a spus? Acum, nu ştim ce discuţii a avut el cu organizatorii. Probabil că organizatorii l-au dorit foarte mult, pentru că, prin participarea sa, turneul are valoare mai mare.

Poate au fost discuţii prin telefon între el şi organizator. E o problemă şi asta cu formularul. Am înţeles că staff-ul lui l-a completat. Nu este normal! Nu vreau să fiu de partea nimănui. Probabil că el îşi dorea să fie cel mai bun tenismen din toate timpurile, ca turnee câştigate. Acum, sunt la egalitate toţi trei. O să fie greu să mai meargă la Australian Open, dar, dacă l-ai câştigat de nouă ori, cred că nu mai e o problemă.

Se termina turneul de la Australian Open şi tot de Djokovic vorbeam. Mi se pare prea mult. Probabil că de treaba asta au profitat politicienii din Australia şi Serbia. S-au băgat în seamă când nu trebuia. Trebuiau să lase să fie o decizie sportivă. Dacă nu era un jucător atât de cunoscut, nu cred că se mai făcea atâta scandal”, a spus Ilie Năstase, pentru Fanatik. 

Afla mai multe despre: tenis-lie năstase-novak djokovic 

viewscnt
Articole similare