Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Llullaku a dezvăluit greutăţile pe care le-a întâmpinat în copilărie! ”Familia mea s-a sacrificat foarte mult ca eu să am parte de asta!” EXCLUSIV

Llullaku a dezvăluit greutăţile pe care le-a întâmpinat în copilărie! ”Familia mea s-a sacrificat foarte mult ca eu să am parte de asta!” EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Azdren Llullaku a vorbit în exclusivitate pentru Orange Sport.

Atacantul a ajuns în România în 2012, după mai multe aventuri în ligile inferioare din Italia. Era un necunoscut, însă Gaz Metan Mediaş i-a întins o mână de ajutor, care s-a dovedit a fi salvatoare: 113 meciuri, 34 de goluri şi 10 pase de gol. În sezonul 2016/2017, Llullaku a fost golgheterul Ligii 1, cu 16 goluri marcate.

În prezent, el evoluează în Liga 2 pentru Concordia Chiajna. Albanezul de origine kosovară a dezvăluit greutăţile pe care le-a întâmpinat în copilarie şi a spus că viaţa din Italia nu a fost deloc uşoară. 

”Familia mea s-a sacrificat foarte mult ca eu să am parte de asta!”

”Viaţa din Italia nu a fost uşoară, fiind doar cu mama şi fraţii mici, nu a fost usor. Dar cu munca, trăgeam de noi şi am reuşit. În Italia am şi muncit, am şi fost la şcoala, am şi jucat fotbal. Au fost perioade când le făceam toate trei în acelaşi timp. Barman la un restaurant.

Acolo lucra şi mama în acel restaurant. Şi am început într-o seară să-i ajut şi aşa, uşor, uşor... de când eram mic aveam mingea de fotbal cu mine mereu.

Mi-am dorit tot timpul să ajung fotbalist, familia mea s-a sacrificat foarte mult ca eu să am parte de realizarea asta. Sunt recunoscător României pentru totdeauna.

M-am întors aici pentru că m-am simţit bine. Aici mă cunoaşte lumea, cunosc domeniul, fotbalul românesc şi mă simt bine”, a spus Azdren Llullaku, în exclusivitate, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: azdren llullaku-liga 1-liga 2 

viewscnt
Articole similare