Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Llullaku explică gestul făcut după ce a marcat cu FCSB: "Nu e provocare, e patriotism!"

Llullaku explică gestul făcut după ce a marcat cu FCSB: "Nu e provocare, e patriotism!"

Fotbal intern

Comentarii

Golgheterul Ligii 1 din sezonul 2016-2017 a marcat sâmbătă în poarta FCSB-ului, în ceea ce a fost prima înfrângere după 10 ani în prima etapă a Ligii 1 pentru echipa lui Becali. Azdren Llullaku s-a bucurat după reuşita sa, la fel ca Shaquiri şi Xhaka la Cupa Mondială în timpul meciului cu Serbia, dar spune că n-a vrut să provoace pe nimeni prin acest gest.

Atacantul Astrei a imitat vulturul de pe steagul Albaniei sâmbătă, după ce a deschis scorul în Astra - FCSB 1-0. Fotbalistul născut la Istok şi care în timpul războiului Kosovar a emigrat alături de familia sa în Italia spune că n-a fost nimic provocator în gestul său: "E ceva care ne aparţine, care ţine de patriotism. Nu reprezinză o provocare, e pur şi simplu un gest prin care arătăm că ţinem la ţara noastră" explică Azdren, care nu se teme de o eventuală suspendare: "De ce să fiu suspendat? Eu sărbătoresc mereu aşa când marchez. Asta şi e: un mod de a sărbători un gol, nimic mai mult" se apără Azdren.

Astra Giurgiu cu un lot aproape complet schimbat şi cu un nou antrenor pe banca tehnică a produs prima înfrângere pentru echipa lui Nicolae Dică în noul sezon al Ligii 1, chiar în prima rundă. Azdren Llullaku se declară fericit: "Am făcut un meci bun, trebuie să le mulţumesc băieţilor pentru că m-au ajutat. Faza a fost perfectă şi mă bucur că am marcat, dar victoria a adus-o întreaga echipă. Toţi am făcut un meci extraordinar!" declară, plin de modestie, Llulaku.

Azdren Gani Llullaku s-a întors în Romania după ce în 2017 plecase în Kazahstan la Astana. Până să revină în Liga 1, Llullaku evoluase la Astana şi Tobol în prima ligă kazahă şi la Virtus Entella în Italia. În România, vârful cu 6 selecţii în naţionala Albaniei a marcat pentru Gaz Metan Mediaş 35 de goluri şi a fost chiar la un moment dat pe lista FCSB-ului, echipă pe care a învins-o aseară la Giurgiu.

Afla mai multe despre: llullakugestastrafcsb 

viewscnt
Articole similare