Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lobby agresiv pentru transferul lui Haaland la Real Madrid: "Este spectaculos!"

Lobby agresiv pentru transferul lui Haaland la Real Madrid: "Este spectaculos!"

Real Madrid

Comentarii

Omar Mascarell, fost juctor la Real Madrid, actualmente fotbalist la Schalke 04, îl propune pe Erling Braut Haaland la gruparea blanco.

După ce sâmbătă, unul dintre foştii săi antrenori a explicat că Haaland este atacantul perfect pentru Real Madrid în acest moment, Omar Mascarell, fost jucător la gruparea blanco şi adversar al lui Haaland în Bundesliga, îl propune şi el pe norvegian pe Santiago Bernabeu.

Mascarell l-a întâlnit pe Haaland sâmbătă, în direct la Telekom Sport: "Dortmund a făcut un meci mare, iar noi nu ne-am ridicat la nivelul lor. Trebuie să ne adaptăm la această nouă formă de fotbal" a spus el după meci, apoi a vorbit despre Haaland: "Este un jucător incredibil. Spectaculos! Îl văd foarte matur pentru vârsta sa şi cred că poate face faţă la Real Madrid de pe acum" a mărturisit Omar Mascarell, fotbalist care a crescut în curtea clubului blanco.

Erling Braut Haaland, în vârstă de 19 ani, a ajuns, prin reuşita din meciul cu Schalke, la zece goluri marcate în Bundesliga, după transferul de la Salzburg.

Întreruptă în luna martie, Bundesliga s-a reluat sâmbătă, la ora 16:30, cu cinci meciuri: Augsburg - Wolfsburg, Dortmund - Schalke, Dusseldorf - Paderborn, Hoffenheim - Hertha, Leipzig - Freiburg.

Afla mai multe despre: haalandreal madrid 

viewscnt
Articole similare