Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lobonţ, tot mai aproape de U Cluj: "În 4-5 zile vom face anunţul"

Lobonţ, tot mai aproape de U Cluj: "În 4-5 zile vom face anunţul"

Fotbal intern

Comentarii

Bogdan Lobonţ este tot mai aproape de a deveni noul antrenor al Universităţii Cluj, informaţie prezentată în exclusivitate de Telekom Sport în urmă cu cinci zile.

Înaintea meciului cu Astra din optimile Cupei României, managerul "şepcilor roşii", Ioan Ovidiu Sabău, a discutat şi despre noul antrenor. A evitat să îl numească pe Bogdan Lobonţ, dar a răspuns cu un zâmbet larg la întrebarea jurnaliştilor şi a spus că numele noului tehnician va fi făcut public în scurt timp. De asemenea, Sabău a confirmat o altă informaţie prezentată în preieră de telekomsport.ro - faptul că noul antrenor îşi va intra în atribuţii abia din pauza de iarnă.
 
"Deocamdată nu este momentul să dezvolt cest subiect. Cojocaru va fi antrenor până la sfârşitul turului campionatului... sau până la finalul anului, pentru că mai avem două meciuri din retur. Şi eu cred că în 4-5 zile o să fie anunţat şi numele noului antrenor al echipei", a spus Ioan Ovidiu Sabău.
 
Jucătorii de pe Cluj Arena aşteaptă şi ei cu nerăbdare să afle numele noului antrenor. "Oricine va fi, sper să fie bine. Eu îmi doresc un antrenor care poate face ca această echipă să îşi îndeplinească obiectivul".
 
Universitatea Cluj a început sezonul cu Adrian Falub pe bancă, însă acesta a fost demis în urmă cu două etape, din cauza rezultatelor slabe. Mircea Cojocaru a preluat interimatul şi a debutat cu o victorie, 4-0 cu ACS Poli Timişoara, în runda precedentă.

Afla mai multe despre: fotbal internliga 2universitatea cluju clujbogdan lobontantrenor 

viewscnt
Articole similare