Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Logodnica lui Rugani, într-o situaţie disperată: "Sunt însărcinată şi am virusul! Mi-e tare frică!"

Logodnica lui Rugani, într-o situaţie disperată: "Sunt însărcinată şi am virusul! Mi-e tare frică!"

Juventus

Comentarii

Logodnica lui Daniele Rugani, Michela Persico, e într-o situaţia disperată din cauza Coronavirusului. Rugani a fost primul fotbalist din Serie A infectat cu COVID-19 şi acum partenera sa de viaţă are şi ea virusul. Acesteia îi e teamă pentru copilul pe care îl poartă în pântece. Michela Persico are şi ea Coronavirus, dar este asimptomatică.

Rugani şi logodnica sa se află într-o situaţie limită, din cauza Coronavirusului. După ce amândoi au anunţat că au fost infectaţi cu COVID-19, acum Michela Persico a scos la iveală faptul că ea şi Daniele Rugani aşteaptă un copil şi că îi este tare frică pentru fătul pe care îl poartă în pântecele sale.

"Sunt însărcinată în luna a patra, nu ştiu ce se va întâmpla! Nici nu-mi vine să vorbesc despre asta! Sper ca acest virus să nu aibă repercusiuni asupra copilului. Medicii mi-au dat asigurări că nu vor apărea probleme, Dar puneţi-vă în locul meu! Mi-e teribil de frică!

Suntem amândoi în carantină, dar separat. Trebuia să fie un moment de bucurie, dar viaţa ne-a jucat o festă", a spus Michela Persico într-un interviu. 

Afla mai multe despre: ruganilogognicacopil 

viewscnt
Articole similare