Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Loic Remy a semnat cu Benevento. Echipa pregătită de Filippo Inzaghi vrea alte două nume importante din fotbalul european

Loic Remy a semnat cu Benevento. Echipa pregătită de Filippo Inzaghi vrea alte două nume importante din fotbalul european

Serie A

Comentarii

Internaţionalul francez Loic Remy, aflat la final de contract cu echipa Lille OSC, va juca din sezonul viitor la Benevento, echipă nou promovată în prima ligă a campionatului de fotbal al Italiei, informează presa din Hexagon.

În vârstă de 33 ani, Remy a marcat 21 de goluri în 59 de partide disputate alături de Lille începând din 2018, când s-a transferat de la Las Palmas la gruparea din Ligue 1. El s-a mai aflat anterior sub contract cu echipe precum Olympique Lyon, Olympique Marseille sau Chelsea Londra.

Conform site-ului football365.fr, atacantul francez a parafat un contract pe trei ani cu Benevento, echipă antrenată de Filippo Inzaghi.

Clubul Benevento a publicat pe conturile sale oficiale fotografii cu momentul în care Loic Remy face cunoştinţă cu noii săi coechipieri.

Pe lângă aducerea lui Loic Remy, Benevento vrea să-şi întărească lotul cu alte două nume grele din fotbalul european: Kamil Glik, de la AS Monaco, şi Andre Scurrle, de la Borussia Dortmund.

Afla mai multe despre: loci remy 

viewscnt
Articole similare