Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lokomotiv Tbilisi - U Craiova 2-1. Ruşine istorică! Oltenii au fost eliminaţi din turul 1 preliminar Europa League după un joc slab

Lokomotiv Tbilisi - U Craiova 2-1. Ruşine istorică! Oltenii au fost eliminaţi din turul 1 preliminar Europa League după un joc slab
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, joi, în deplasare, de echipa georgiană Lokomotiv Tbilisi, scor 2-1 (0-0), şi a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Europa.

Cele mai importante faze ale meciului vor fi redate live text de către site-ul telekomsport.ro.

Lokomotiv Tbilisi - Universitatea Craiova 2-1 (Sikharulidze 57, Omar 61 / Baiaram 90+4)

Echipele de start: 

  • Lokomotiv Tbilisi: Mamardashvili - Gabadze, Sandokhadze, Gureshidze, Ubilava - Samurovski, Shonia, Dartsmelia - Kirkitadze, Sikharulidze, Oulad Omar
  • Rezerve: Sherozia, Thanturia, Andronikashvili, Gavashelishvili, Mtchedlishvili, Iakobidze, Dzebniauri
  • U Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Acka, M. Constantin, Bancu - Nistor, Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Koljic, Ivan
  • Rezerve: Popescu, Bălaşa, Screciu, Baiaram, Ivanov, Mihăilă, Bic. 

Min. 90+7 Finalul partidei, iar oltenii sunt eliminaţi din Europa League! Ivan a fost aproape de a marca la ultima fază, dar a trimis cu capul pe lângă poartă.

Min. 90+4 GOOOOL U Craiova! Bancu pătrunde din stânga, pasesză în careu, de unde Baiaram înscrie pentru 2-1!

Min. 66 Koljic trimite în bară! Atacantul a tras cu stângul la colţul lung, dar mingea a refuzat să intre în poartă. 

Min. 61 GOOOOL Lokomotiv Tbilisi! Oulad Omar marchează cu latul, după un contraatac-fulger. Oltenii sunt la o jumătate de oră de o ruşine istorică.

Min. 57 GOOOOL! Incredibil! Lokomotiv Tbilisi deschide scorul. Sikharulidze trage plasat la prima bară şi înscrie. 

Min. 46 A început repriza secundă. 

Min. 45+1 Finalul primei reprize. 

Min. 33 Acelaşi Oulad Omar iese la rampă. Atacantul a tras puţin peste poartă din marginea careului. 

Min. 32 Koljic dă replica! Atacantul a tras la colţul lung, dar portarul advers a respins. 

Min. 31 Gazdele pun probleme serioase. Oulad Omar şi-a încercat şi el norocul, dar a şutat slab cu latul, iar Pigliacelli a reţinut. 

Min. 20 Samurovski primeşte în marginea careului şi şutează puţin peste poartă. 

Min. 5 Cicâldău îl găseşte în careu pe Koljic, dar atacantul e blocat în ultimul moment, într-o fază care anunţa deschiderea scorului. 

Min. 1 A început partida. 


Aparent, Univeristatea Craiova nu ar trebui să aibă probleme în a se califica. Trupa lui Cristiano Bergodi întâlneşte în debutul din Europa League o echipă care a terminat sezonul precedent pe locul patru în Georgia, o ţară cu un nivel fotbalistic mult mai scăzut decât în România. Lokomotiv Tbilisi este cotată de Transfermarkt la doar patru milioane de euro. Ca să ne facem o idee ce înseamnă asta, doar decarul Univerisităţii, Alexandru Cicâldău, este evaluat de acelaşi site de specialitate la cinci milioane de euro. Valoarea totală a Craiovei este estimată la 24,48 milioane de euro.

Cu toate acestea, georgienii au câteva avantaje de partea lor, care într-o zi lipsită de inspiraţie a oltenilor ar putea echilibra un pic balanţa. În primul rând, sistemul cu manşă unică avantajează clar echipa mai slabă, în cazul de faţă Lokomotiv Tbilisi. În al doilea rând, jucătorii din Georgia se vor bucura de avantajul de a evolua pe teren propriu, respectiv pe stadionul Mikheil Meskhi. Arena este modernă, cu o capacitate de peste 27.000 de locuri. Şi chiar dacă nu sunt prezenţi fanii lui Tbilisi, în contextul provocat de pandemia de coronavirus, avantajul obişnuinţei cu propriul gazon este de necontestat.  

Lokomotiv Tbilisi - Universitatea Craiova, joi de la ora 20:00, LIVE TEXT pe telekomsport.ro. Oltenii pornesc ca favoriţi în primul tur preliminar al Europa League

Univeristatea Craiova a început cu dreptul noul sezon al Ligii 1, chiar dacă a făcut-o cu ceva emoţii. Golul lui Kolijic din minutul 88 al deplasării de la Sfantu Gheorghe s-a dovedit suficient pentru ca oltenii să îşi adjudece primele trei puncte în defavoarea lui Sepsi OSK. De cealaltă parte, Lokomotiv Tbilisi se află în plin sezon competiţional şi nu a reuşit decât să se claseze abia pe locul şase după primele zece etape, arătând astfel o formă slabă într-un campionat cu adevărat modest.

Cele două echipe sunt greu de comparat, spre imposibil, inclusiv la capitolul dedicat istoriei acestora. În timp ce Univesitatea Craiova se poate lăuda cu o semifinală de Cupa UEFA, în sezonul 1982-1983, în care a fost eliminată de Benfica fără să piardă un meci în dubla manşă, Lokomotiv Tbilisi nu a realizat ceva cu adevărat notabil într-o competiţie europeană. Formaţia din Georgia a câştigat doar trei cupe în propria ţară. Universitatea Craiova a ieşit campioana României de patru ori şi a câştigat Cupa de şapte ori.

Echipe probabile

Lokomotiv Tbilisi (4-3-3): Mamardashvili – Mchedlishvili, Andronikashvili, Sandokhadze, Ubilava – Dartsmelia, Shonia, Dzebniauri – Samurkasovi, Sikharulidze, Imran.

U Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, Constantin, Bancu – Mateiu, Cicâldău, Nistor – Ivan, Mihăilă, Koljic.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare