Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lopetegui a aşteptat finalul meciului CFR - FC Sevilla 1-1 şi s-a dus glonţ către oficialii UEFA! Ce le-a reproşat, după partida din Gruia

Lopetegui a aşteptat finalul meciului CFR - FC Sevilla 1-1 şi s-a dus glonţ către oficialii UEFA! Ce le-a reproşat, după partida din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Julen Lopetegui (52 de ani) a fost extrem de furios pentru felul în care a arătat terenul de joc în partida CFR Cluj - FC Sevilla 1-1. La finalul partidei, antrenorul spaniol s-a dus glonţ către oficialii UEFA şi s-a plâns de gazonul din Gruia, pe care îl consideră prost. Lopetegui s-a plâns de acest aspect şi la flash-interviul de după partidă.

CFR Cluj a obţinut un egal cu FC Sevilla, 1-1 în Gruia în 16-imile Europa League, după ce campioana a deschis scorul prin Deac dintr-un penalty dictat cu ajutorul VAR. Totuşi, Sevilla a egalat pe final, prin En-Nesyri în minutul 83, dar cu toate că a scăpat fără înfrângere, Lopetegui a fost nemulţumit. Gazonul prost l-a scos din sărite pe antrenorul Sevillei, care, din informaţiile Telekom Sport, imediat după fluierul de final al partidei s-a dus către oficialii UEFA pentru a le atrage atenţia asupra condiţiilor în care s-a disputat jocul.

Lopetegui: "Nu înţeleg cum e posibil. E rău pentru fotbal!"

Fostul selecţioner al naţionalei Spaniei s-a plâns de gazon şi la flash-interviul de după partidă, la Telekom Sport. Lopetegui a spus că e rău pentru fotbal să existe astfel de gazoane. "Cluj are o echipă foarte bună, are un antrenor foarte bun, jucători buni. E păcat de acest teren. Nu înţeleg cum acum o lună acest teren era fantastic, era frumos şi acum nu mai e. Nu înţeleg. E rău pentru fotbal", a mai spus Lopetegui.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată joi seară, pe teren propriu, în compania echipei FC Sevilla, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa.

Returul va avea loc peste o săptămână, în Spania.

Afla mai multe despre: julen lopeteguigazoncfr cluj fc sevilla 

viewscnt
Articole similare