Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lopetegui, pe cale să fie demis. Perez a fost în vestiar după eşecul cu Levante. Sergio Ramos: ”Preşedintele are încredere în mine”

Lopetegui, pe cale să fie demis. Perez a fost în vestiar după eşecul cu Levante. Sergio Ramos: ”Preşedintele are încredere în mine”

Real Madrid

Comentarii

Emilio Butragueno, Directorul pentru Relaţii Internaţionale de la Real Madrid a vorbit despre viitorul lui Julen Lopetegui, la finalul înfrângerii suferite de gruparea blanco pe teren propriu cu Levante.

UPDATE: Preşedintele Florentino Lopez a fost în vestiarul echipei imediat după meci. "Ar fi jenant să vă spun ce am discutat, aşa că nu o voi face. Sunt chestiuni de vestiar. Am vorbit despre multe lucruri, preşedintele are încredere în mine, în calitate de căpitan. Schimbările de antrenor nu fac bine nimănui. Trebuie să rămânem calmi", a declarat Sergio Ramos la ieşirea de la vestiar.

Imediat după această discuţie cu echipa, Perez a avut o întrevedere de un sfert de oră cu Julen Lopetegui. Conform Cadena Ser, antrenorul a primit asigurări că va fi pe banca Realului şi la meciul cu Viktoria Plzen, dar nu s-a discutat nimic despre El Clasico, programat duminica viitoare.


Unul dintre cei mai importanţi oficiali ai Realului a evitat să-l confirme în funcţie pe Julen Lopetegui, după cea de-a treia înfrângere din campionat: ”Suntem abătuţi în momentul ăsta, sunt momente triste pentru noi, nu vreau să vorbesc mai mult. Avem un alt meci marţi. Insist, a fost un meci care ne-a aplicat o lovitură. Nu ne aşteptam la acest rezultat. Levante are meritele sale si trebuie felicitată. Trebuie să fim calmi acum, dar fară îndoială suntem foarte trişti” a declarat Butragueno, atunci când a fost întrebat de jurnaliştii spanioli dacă postul lui Julen Lopetegui este în pericol.

Presa spaniolă scrie că oficialii madrileni nu îl vor demite pe Lopetegui înaintea unui meci atât de important precum El Clasico. Marele meci cu Barcelona se joacă week-endul viitor şi va fi transmis în direct de Telekom Sport. Dacă Real Madrid pierde însă şi derby-ul cu Barca, Lopetegui va fi destituit. 

Afla mai multe despre: emilio butraguenoreal madridjulen lopetegui 

viewscnt
Articole similare