Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Loţi Boloni reacţionează la zvonurile care-l dau plecat de la Antwerp: ”Nu ştiu ce voi face mâine!”

Loţi Boloni reacţionează la zvonurile care-l dau plecat de la Antwerp: ”Nu ştiu ce voi face mâine!”
Comentarii

Omul care care transformat-o pe Antwerp dintr-o candidată la retrogradare, într-o candidată la titlu în Belgia, românul Ladislau Boloni a vorbit cu presa belgiană despre situaţia sa.

Antwerp face un sezon incredibil, dar gruparea de pe Bosuilstadion trebuie să fie atentă la ceea ce urmează. Cel puţin asta subliniază presa belgiană, care l-a intervievat pe antrenorul Ladislau Boloni: ”Ceea ce am făcut noi în acest an este special” a mărturisit românul pentru Laatste Niews: ”Facem lucruri extraordinare, dar asta înseamnă şi o presiune în plus pentru sezonul care urmează” a explicat Loţi.

Românul acceptă însă că multe vor depinde de campania de achiziţii din vară: ”Sezonul următor depinde în mare parte de jucătorii pe care îi vom transfera. Avem nevoie de întăriri” spune tehnicianul român, care completează: ”Astăzi ştiu cine va intra pe teren, dar ce se va întâmpla mâine nu am de unde să ştiu. Inclusiv ceea ce voi face eu” a mai spus antrenorul român.

”Chiar am citit într-un ziar că aş fi în conflict cu preşedintele clubului. M-au sunat din România să-mi spună asta, aşa că dacă voi ştiţi mai multe, vă rog să-mi spuneţi şi mie” a comentat ironic antrenorul român.

Presa belgiană vehiculează ideea că Boloni ar avea oferte din zona arabă, dar şi de la una dintre forţele campionatului. Momentan, echipa românulul e pe locul 3 în Play Off peste Standard şi Anderlecht, dar la distanţă de primele două locuri ocupate de Genk şi Club Brugge.

Afla mai multe despre: ladislau boloniantwerp,  

viewscnt
Articole similare