Experiențe împreună.
You are here:

Loţi Boloni s-a întâlnit cu Ronaldo. La ce echipă l-a sfătuit să se transfere: ”Pot să ghicesc de ce a făcut asta”


Loţi Boloni s-a întâlnit cu Ronaldo. La ce echipă l-a sfătuit să se transfere: ”Pot să ghicesc de ce a făcut asta”
Comentarii

Ladislau Boloni s-a întâlnit cu fostul său elev de la Sporting Lisabona, Cristiano Ronaldo, căruia i-a oferit un sfat despre echipa la care starul portughez ar trebui să se transfere.

Ladislau Boloni reprezintă un reper important în cariera lui Cristiano Ronaldo. Antrenorul român a fost cel care l-a remarcat la echipa de tineret a lui Sporting Lisabona şi l-a chemat la seniori.

În timp, cei doi au păstrat o relaţie bună şi Ladislau Boloni chiar i-a oferit un sfat lui Cristiano Ronaldo în privinţa echipei la care ar trebui să se transfere.

Ce l-a sfătuit Boloni pe Ronaldo când cei doi s-au întâlnit

În vară, Ladislau Boloni a preferat să urmărească meciurile de la EURO 2020 care s-au disputat la Budapesta. De altfel, grupa care s-a jucat acolo a fost foarte atractivă, cu Germani, Franţa, Portugalia şi Ungaria.

Cu această ocazie, antrenorul în vârstă de 68 de ani s-a întâlnit şi cu fostul său elev de la Sporting Lisabona, Cristiano Ronaldo, după meciul dintre Ungaria şi Portugalia. În acea partidă, portughezii s-au impus cu 3-0 şi ultimele două goluri au fost înscrise de Cristiano Ronaldo.

Cei doi se află în relaţii bune după ce Ladislau Boloni l-a promovat pe Ronaldo la seniorii lui Sporting Lisabona, înainte să fie transferat de Manchester United.

Laszlo Boloni a povestit din presa din Ungaria cum a decurs întâlnirea cu Cristiano Ronaldo. Printre altele, fostul selecţioner al României i-a oferit şi un sfat în privinţa echipei la care ar trebui să se transfere:

”În vară m-am întâlnit cu el, în cadrul Campionatului European, după meciul Ungaria - Portugalia, de la Budapesta. Şi l-am sfătuit să se întoarcă la Real Madrid după Juventus, dar a ales în schimb Manchester United.

Pot doar să ghicesc de ce a făcut asta. A obţinut o serie de rezultate remarcabile cu spaniolii, dar simt că în adâncul inimii lui preferă fotbalul englez”, a declarat Laszlo Boloni pentru presa borsonline.hu.

viewscnt
Articole similare