Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lotul convocat de Jurgen Klopp pentru finala UEFA Champions League. Absenţă importantă pentru "cormorani"

Lotul convocat de Jurgen Klopp pentru finala UEFA Champions League. Absenţă importantă pentru "cormorani"

Liverpool

Comentarii

"Cormoranii" au plecat la Madrid pentru finala UEFA Champions League împotriva rivalilor din campionat, Tottenham Hotspur, şi astfel am aflat lotul de 23 de jucători pe care îl va avea la dispoziţie Jurgen Klopp sâmbătă seară, pe Wanda Metropolitano. Un fotbalist important lipseşte din lotul lui Liverpool.

Robert Firmino, care a jucat ultima oară pe 1 mai, împotriva celor de la Barcelona, a mers la Madrid alături de colegii săi şi va fi apt din punct de vedere medical pentru meciul împotriva celor de la Tottenham. Pe listă se află şi tânărul Rhian Brewster, în vârstă de doar 19 ani, care a jucat mai mult la echipa a doua a "cormoranilor". 

Marea absenţă a celor de la Liverpool este Naby Keita, care nu a putut fi recuperat pentru acest meci. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani speră să fie recuperat pentru Cupa Africii, acolo unde va reprezenta naţionala statului Guinea. Chiar dacă a semnat cu Liverpool în 2017, el nu a putut juca în finala de anul trecut cu Real Madrid pentru că a ajuns la Liverpool abia la finalul acelui sezon. 

Lotul lui Liverpool pentru meciul cu Tottenham: Alisson, Kelleher, Mignolet - Alberto Moreno, Robertson, van Dijk, Alexander-Arnold, Joe Gomez, Lovren - Milner, Oxlade-Chamberlain, Wijnaldum, Fabinho, Henderson, Lallana, Shaqiri - Origi, Salah, Sturridge, Brewster, Firmino, Mane.

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpool 

viewscnt
Articole similare