Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Louis Munteanu ar putea juca la prima echipă a Fiorentinei! Ce scrie presa din Italia

Louis Munteanu ar putea juca la prima echipă a Fiorentinei! Ce scrie presa din Italia

Serie A

Comentarii

Louis Munteanu ar putea să fie urmaşul lui Mutu la Fiorentina.

Atacantul cumpărat de la Farul Constanţa a avut un sezon bun la echipa Primavera a Fiorentinei, unde a reuşit să marcheze 11 goluri în cele 29 de meciuri jucate. Aşteptările au fost mari de la el încă de vara trecută, când Fiorentina a plătit pentru semnătura atacantului 1,7 milioane de euro. Fotbalistul în vârstă de 19 ani evoluase deja în acel moment de 21 de ori pentru echipa de la malul mării. 

Echipa italiană se bazează în atac pe rusul Aleksandr Kokorin, jucător adus iarna trecută, care nu a reuşit încă să impresioneze. Dar şi pe tânărul Dusan Vlahovic, atacant sârb în vârstă de 21 de ani, care a marcat sezonul trecut în Serie A 21 de goluri, în 37 de partide.

Potrivit fiorentinanews.com, atacantul român ar putea să fie o soluţie pentru prima echipă a italienilor, dar fostul jucător de la Farul Constanţa trebuie să se îmbunătăţească mai mult. Antrenorul Fiorentinei, Vincenzo Italiano, l-a integrat definitiv la prima echipă pentru a se antrena. 

Louis Munteanu s-a accidentat

Louis Munteanu s-a accidentat în partida disputată de Fiorentina cu Juventus Torino în campionatul Primavera. Atacantul român a suferit o leziune musculară şi a fost înlocuit în minutul 39.

Afla mai multe despre: serie a-fiorentina-louis munteanu 

viewscnt
Articole similare