Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Louis Munteanu, aşteptat să debuteze astăzi pentru Fiorentina, la Primavera. Alberto Aquilani vrea să vadă la joc "bijuteria românescă"

Louis Munteanu, aşteptat să debuteze astăzi pentru Fiorentina, la Primavera. Alberto Aquilani vrea să vadă la joc "bijuteria românescă"

Fotbal

Comentarii

Fostul atacant al Viitorul Constanţa, Louis Munteanu (18 ani), ar putea debuta, astăzi, pentru Fiorentina, în meciul din deplasare cu Ascoli, din campionatul Primavera.

Atacantul român Louis Munteanu ar putea fi surpriza lui Alberto Aquilani pentru Ascoli, în partida din deplasare. După înfrângerea de etapa trecută, scor 1-2, acasă cu Bologna, fostul jucător al celor de la AC Milan şi Fiorentina are de luat o revanşă cu Ascoli.

FirenzeViola.it, site-ul fanilor de la Fiorentina, anunţă că Louis Muntenau este pregătit fizic şi poate debuta în tricoul violet împotriva celor de la Ascoli, mai ales că Alberto Aquilani este nerăbdător să vadă la lucru "bijuteria românescă", aşa cum îl alintă italienii.

Meciul dintre Ascoli şi Fiorentina este programat de la ora 18, în etapa a doua a campioantului Primavera (U19).

Louis Munteanu s-a transferat în această vară la Fiorentina, de la Viitorul Constanţa, în schimbul a 2 milioane de euro. Clubul de la malul mării a păstrat şi un procent dintr-un eventual viitor transfer al jucătorului român.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare