Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LOVITURA anului! Florentino Perez a stabilit cine îl va înlocui pe Zidane: ”Îi oferă un cec în alb!”. Real Madrid face şi cel mai mare transfer din toate timpurile

LOVITURA anului! Florentino Perez a stabilit cine îl va înlocui pe Zidane: ”Îi oferă un cec în alb!”. Real Madrid face şi cel mai mare transfer din toate timpurilegalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid nu are parte de un debut prea bun de sezon. Florentino Perez aşteaptă liniştit numirea unui nou antrenor, dacă proiectul Zidane eşuează.

Zinedine Zidane a primit mână liberă din partea preşedintelului Florentino Perez, dar anunţata revoluţie din nou nu s-a produs încă. Este un detaliu la care preşedintele blanco se gândeşte zi şi noapte, scrie presa spaniolă.

Zidane pe cracă! Real Madrid caută un antrenor pentru sezonul viitor

Premisele nu sunt bune pe Santiago Bernabeu. Mai marele blanco se pregăteşte deja de un sezon eşuat, scrie presa iberică, iar conform înţelegerii cu Zidane, un an fără trofee ar însemna despărţirea dintre cei doi, fără reproşuri sau scandal.

În acest context, Diario Gol scrie că Florentino Perez are două nume de antrenori pe lista succesorilor lui Zidane: ”Nu mai are timp de glume. Florentino va forţa în vara viitoare” scrie sursa citată.

Principala variantă vehiculată de Diario Gol este Jurgen Klopp, antrenorul echipei Liverpool şi omul care a făcut-o pe gruparea de pe Anfield, campioană a Europei. Al doilea nume de pe lista preşedintelui este Mourinho, actualmente liber de contract.

Florentino Perez îl vrea pe Mourinho la Real Madrid. Oamenii de lângă el, pe Jurgen Klopp

Se pare că preşedintele madrilenilor l-ar prefera pe Jose Mourinho ca înlocuitor al lui Zidane, convins fiind de faptul că portughezul este singurul care poate revoluţiona o echipă ca Real Madrid, exact aşa cum s-a întâmplat în 2010, la începutul primului său mandat.

Pe de altă parte, vicepreşedinţii clubului şi cea mai mare parte a Comitetului Executiv de la Real Madrid susţin varianta Jurgen Klopp. Germanul este considerat ideal pentru a conduce viitorul proiect, începând cu sezonul viitor. Până acum, îi lipsea o performanţă majoră. Acum, oficialii madrileni îl văd perfect pentru viitoarea stagiune. ”Dur, spectaculos, perfect” aşa îl descrie Diario Gol pe Klopp, care ar urma să primească ”un cec în alb” de la conducerea clubului merengue, de care se va folosi pentru a restructura, la fel ca şi la FC Liverpool, lotul de jucători.

Mbappe la Real Madrid! El va fi pilonul viitorului proiect

Pentru a-l ajuta pe Klopp, Real Madrid pregăteşte cel mai mare transfer din istoria fotbalului. Preşedintele madrilenilor e pregătit să-şi îndeplinească marele vis de a-l aduce pe Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, în vara anului următor. Atacantul lui PSG a impresionat sub comanda lui Tuchel, astfel că specialiştii sunt siguri că Mbappe va deveni, cât de curând, noul Balon de Aur.

Conform presei din Spania, Real Madrid a pregătit o ofertă fabuloasă pentru PSG. 225 de milioane de euro le oferă Florentino Perez şeicilor care o conduc pe campioana Franţei.

Dacă se va realiza transferul, Mbappe va deveni cel mai scump jucător din istorie, detronându-l pe colegul său de la PSG, Neymar. În plus, suma de transfer poate ajunge chiar la 300 de milioane de euro, cu tot cu bonusurile pe care Perez le-a trecut în oferta făcută.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: zinedine zidaneflorentino perezklopp 

viewscnt
Articole similare