Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura anului! Mourinho se întoarce în fotbal şi face două transferuri colosale: de la Real şi Barca, sub comanda lui "The Special One"

Lovitura anului! Mourinho se întoarce în fotbal şi face două transferuri colosale: de la Real şi Barca, sub comanda lui "The Special One"
Comentarii

Antrenorul Jose Mourinho (56 de ani) va reveni în fotbal la finalul actualului sezon, după ce s-a despărţit de Manchester United, la sfârşitul anului trecut.

Dat rând pe rând la cluburi precum Real Madrid, Paris Saint-Germain sau Bayern Munchen, tehnicianul portughez ar urma să semneze, în cele din urmă, cu Internazionale Milano, anunţă Don Balon. Deşi începuse promiţător, echipa italiană se îndreaptă spre un nou sezon ratat şi ar urma să se despartă de Luciano Spaletti, la finalul sezonului, după doi ani în care tehnicianul italian nu le-a adus niciun trofeu "nerrazurrilor".

Pe lista celor de la Inter se află şi Antonio Conte, dar presa spaniolă notează că Jose Mourinho este "alesul". Conform sursei amintite, italienii îl ispitesc pe portughez cu două transferuri colosale. Este vorba despre mijlocaşul echipei Real Madrid, Luka Modric, care s-a înţeles cu Inter încă de vara trecută, dar spaniolii nu i-au dat voie să plece de pe Santiago Bernabeu.

Celălalt transfer vizat de Inter este cel al mijlocaşului Philippe Coutinho. Brazilianul nu s-a adaptat la FC Barcelona şi îşi doreşte să plece de pe Camp Nou, la doar un an şi jumătate de la transferul de la Liverpool. Coutinho a mai jucat la Inter între 2008 şi 2013 şi ar fi de acord să revină în Italia, susţine Don Balon.

Totuşi, pentru Inter nu va fi uşor să îl transfere pe Coutinho. Italienii intenţionează să plătească în jur de 75 de milioane de euro pentru a-l readuce pe brazilian pe "Giuseppe Meazza", jumătate din cât solicită FC Barcelona.

Afla mai multe despre: mourinho 

viewscnt
Articole similare