Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura anului! Zidane se întoarce în fotbal şi primeşte un buget colosal. Starul lui Real Madrid care i se alătură la noua echipă

Lovitura anului! Zidane se întoarce în fotbal şi primeşte un buget colosal. Starul lui Real Madrid care i se alătură la noua echipăgalerie foto
Comentarii

Fostul antrenor al echipei Real Madrid, Zinedine Zidane (46 de ani), este tot mai aproape de a o prelua pe Chelsea Londra, anunţă presa engleză.

Potrivit The Sun, aducerea lui Zinedine Zidane nu va fi împiedicată de către interdiciţia la transferuri cu care s-a ales Chelsea Londra. Clubul englez va face apel la decizia luată de FIFA, după ce forul internaţional i-a luat dreptul la transferuri timp de două ferestre, pentru nereguli în privinţa transferurilor a nu mai puţin de 29 de jucători.

Ziariştii britanici mai notează că Zidane ar fi dispus să accepte postul pe Stamford Bridge chiar şi şi în aceste condiţii, italianul Maurizio Sarri fiind la un pas de a fi demis după rezultatele dezastruoase din ultima vreme. Fostul antrenor al Realului este liber de contract din vara anului 2018, atunci când s-a despărţit de "galactici" şi este, susţin englezii, "mai mult decât fericit" să o preia pe Chelsea, mai ales că Roman Abramovici îi va pune la dispoziţie un buget generos.

Zidane ar urma să aibă la dispoziţie nu mai puţin de 230 de milioane de euro. Aceşti bani ar urma să fie investiţi în aducerea a patru fotbalişti, printre care şi Isco. Mijlocaşul ofensiv spaniol a dat cel mai bun randament din carieră sub comanda lui Zidane, dar acum a intrat în dizgraţia lui Santiago Solari şi nu mai jucat de meciuri bune. Pentru el, Chelsea ar urma să plătească 80 de milioane de euro.

Alte ţinte ale "albaştrilor" sunt atacantul echipei Internazionale Milano, Mauro Icardi, aflat la rândul lui într-o situaţie delicată la clubul de pe Giuseppe Meazza, precum şi fundaşii Alex Telles şi Kalidou Koulibaly, de la FC Porto, respectiv Napoli.

Cum ar putea arăta Chelsea sub comanda lui Zidane

Chelsea a primit interdicţie la transferuri

Clubul Chelsea nu mai are dreptul să legitimeze jucători în următoarele două perioade de "mercato", din vara şi iarna viitoare, pentru încălcarea regulamentului privind transferul fotbaliştilor minori, informează lequipe.fr.

De asemenea, clubul patronat de Roman Abramovici a fost amendat cu 600 000 franci elveţieni (aproximativ 528.600 euro) şi trebuie să rezolve situaţia în 90 de zile.Gruparea londoneză poate face apel la această decizie a FIFA.

Potrivit forului mondial, Chelsea a încălcat regulamentul în cazul a 29 de jucători minori transferaţi.

FC Barcelona, în 2014, şi Atletico Madrid, în 2017, au primit sancţiuni asemănătoare.

Afla mai multe despre: zidane 

viewscnt
Articole similare