Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura carierei pentru un român de 28 de ani. S-ar putea transfera la una dintre marile echipe din Italia. EXCLUSIV | Prima reacţie a fotbalistului

Lovitura carierei pentru un român de 28 de ani. S-ar putea transfera la una dintre marile echipe din Italia. EXCLUSIV | Prima reacţie a fotbalistului

Stranieri

Comentarii

Un jucător care a intrat recent în circuitul naţionalei României ar putea fi transferat de AC Torino, care caută un fundaş dreapta. Vasile Mogoş susţine însă că nu e momentul să se gândească la un transfer.

Vasile Mogoş ar putea prinde cel mai important transfer din cariera sa. Fundaşul în vârstă de 28 de ani se află pe lista de transferuri a lui AC Torino, care caută un înlocuitor pentru Silvestri. Mogoş ar fi o variantă foarte puţin costisitoare pentru AC Torino, deoarece fundaşul român mai are contract cu Cremonese până în vara lui 2021. 
 
Vasile Mogoş a intrat recent şi în circuitul echipei naţionale, după ce Cosmin Contra l-a convocat pentru partidele cu Insulele Feroe, Norvegia, Suedia şi Spania, din preliminariile pentru Euro 2020. Mogoş a jucat doar cu Suedia, când a fost integralist, dar acum speră să fie şi în vederile lui Mirel Rădoi. 

Vasile Mogoş s-ar putea transfera la AC Torino. Reacţia jucătorului

Fundaşul lui Cremonese a surprins când a fost întrebat despre faptul că AC Torino ar vrea să-l transfere. Vasile Mogoş spune că nu ia acum în calcul un transfer şi tot ce îşi doreşte este să traverseze cu bine această perioadă, marcată de pandemia de coronavirus: ”Nu mă interesează, nu se ştie niciodată în fotbal ce se poate întâmpla. Mă gândesc să fie bine totul, dar la calciomercado nu mă gândesc”, a comentat Vasile Mogoş pentru Telekom Sport. 

Transferul la AC Torino ar fi mutarea carierei pentru Vasile Mogoş

Născut în Vaslui, Vasile Mogoş a început însă fotbalul în Italia. Până acum, a jucat doar în ligile inferioare, la Asti, Real Vicenza, Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggina şi Ascoli. În vara lui 2018 s-a transferat la Cremonese, unde joacă în prezent şi unde este considerat unul dintre cei mai importanţi jucători din echipă. 
 
Transferul lui AC Torino ar fi cel mai important pas pe care Vasile Mogoş l-ar face în carieră. AC Torino este una dintre echipele mari din Italia, cu 7 titluri de campioană în palmares şi 5 Cupe ale Italiei. Însă ”taurii” sunt acum departe de zilele lor de glorie. Ultimul campionat l-a câştigat în 1976 şi ultima Cupă şi-a pus-o în vitrină în 1993. 
 
În prezent, AC Torino ocupă doar locul 15 în Serie A, la doar două puncte distanţă de prima poziţie retrogradabilă. 

Afla mai multe despre: vasile mogos 

viewscnt
Articole similare