Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura carierei! Rangers e doar începutul. Clubul LEGENDAR interesat de Ianis Hagi: dezvăluire de ultim moment

Lovitura carierei! Rangers e doar începutul. Clubul LEGENDAR interesat de Ianis Hagi: dezvăluire de ultim moment

Stranieri

Comentarii

Fostul fotbalist important al Olandei, Jaap Stam, a dezvăluit că Ianis Hagi a fost aproape de a deveni colegu cu Răzvan Marin la Ajax.

Ianis Hagi, între Rangers şi Ajax în această iarnă

Deşi nu a demonstrat de ce e în stare la Genk, Ianis Hagi a rămas un fotbalist căutat. Fiul lui Gică Hagi a fost împrumutat recent la Rangers, unde va fi antrenat de Steven Gerrard, dar scoţienii au avut concurenţă.

Jaap Stam a recunoscut că Ajax a fost interesată de Ianis Hagi, chiar în această perioadă de transferuri din iarnă: "Ţin minte că în Olanda se vorbea despre el. Ajax mereu urmăreşte fotbalişti tineri şi talentaţi. Au vrut să semneze cu el. Cred că e un lucru bun", a spus fostul fundaş pentru Sky Sports. 

E de aşteptat ca Ajax să continue să-l monitorizeze pe Ianis Hagi, deşi acesta a semnat cu Rangers. De altfel, scoţienii au procedat la fel după ce internaţionalul român a semnat cu Genk, aspect recunoscut de antrenorul Steven Gerrard, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Ianis Hagi a debutat la Rangers

La 24 de ore după ce a fost împrumutat oficial la Glasgow Rangers, Ianis Hagi a debutat la formaţia scoţiană anternată de Steven Gerrard într-un meci terminat 0-0 cu Aberdeen, în care a jucat 15 minute pe final. Contractul lui Hagi junior cu Genk expiră în 2024, belgienii plătind patru milioane de euro în schimbul acestuia, în vara lui 2019.

Dacă va avea evoluţii apreciate la noua echipă, scoţienii au şi varianta unui transfer definitiv, pentru suma de 5 milioane de euro.

Motivul pentru care Genk l-a împrumutat pe Ianis Hagi

După ce nu a mai prins lotul campioanei Belgiei în ultimele luni, Ianis Hagi a fost cedat la Rangers, sub formă de împrumut, pentru a avea ocazia de a juca mai mult. Directorul sportiv al lui Genk, De Conde, a explicat cum au ajuns belgienii să îl împrumute pe Ianis Hagi la Rangers, după ce acesta nu a dat satisfacţia dorită. "E adevărat că Hagi nu a îndeplinit imediat rolul creativ pe care îl aveam în minte. Normal că ne-am fi dorit ca lucrurile să meargă diferit, dar nu e doar vina jucătorului.

Ianis, care are un anumit statut în ţara sa datorită tatălui său, a avut probleme în a se mulţumi cu rolul de rezervă. Înţeleg că nu i-a convenit să fie lăsat în afara lotului, dar nu puteam să-i garantăm că va juca mai mult şi că o să ajungă titular. În acest caz, e mai bine să fii sincer şi să-l laşi să plece. E vorba de respect. Sper să joace mai multe minute în Scoţia", a spus Dimitri De Conde.

 

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi ajaxianis hagi transferianis hagi rangersjaap stam 

viewscnt
Articole similare