Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură colosală dată de Gigi Becali. FCSB îl vinde pe Dennis Man pe o sumă fabuloasă. Un club uriaş din Spania pune banii pe masă

Lovitură colosală dată de Gigi Becali. FCSB îl vinde pe Dennis Man pe o sumă fabuloasă. Un club uriaş din Spania pune banii pe masă

FCSB

Comentarii

FCSB speră să oprească seria neagră în care n-a mai cucerit niciun trofeu, astfel că Gigi Becali e pregătit să investească serios în pauza de iarnă pentru ca roş-albaştrii să câştige din nou titlul în Liga I, după o pauză de cinci ani.

Gigi Becali vrea cu orice preţ titlul în acest sezon, iar după un start dezastruos de campionat, FCSB a revenit în lupta pentru câştigarea campionatului. Deşi, după primele şapte etape din Liga I, când şi-au menajat jucătorii importanţi pentru cupele europene, roş-albaştrii erau pe ultima poziţie în clasament, acum, echipa pregătită de Bogdan Argeş Vintilă a recuperat din handicapul pe care l-a avut faţă de CFR Cluj şi a venit la opt puncte în spatele liderului Ligii I, însă campioana en-titre are un meci mai mult disputat faţă de FCSB.

Pentru a fi sigur că nu ratează din nou titlul, Gigi Becali e pregătit să investească sume uriaşe de bani în perioada de transferuri din iarnă. Pe lângă venirea lui Darius Olaru, care aparţine încă din vară de FCSB, patronul roş-albaştrilor mai pregăteşte o lovitură importantă. Alexandru Chipciu nu se regăseşte la Anderlecht, nu evoluează deloc, astfel că Gigi Becali speră să-l convingă să revină la FCSB. Marea problemă este că de împrumutul mijlocaşului se interesează şi Universitatea Craiova.

Pentru a nu pierde bătălia cu oltenii, patronul roş-albaştrilor e pregătit să-i ofere locul de titular lui Chipciu, dar pentru acest lucru va trebui să se despartă de unul dintre cei mai importanţi şi mai valoroşi jucători din lot.

Becali dă marea lovitură. FCSB, ofertă importantă pentru Dennis Man

Conform presei din Spania, Dennis Man este urmărit de Sevilla. Oficialii andaluzilor s-au interesat deja de doi jucători pentru perioada de transferuri din iarnă: colegul lui Ianis Hagi de la Genk, Samata, şi Dennis Man. Gigi Becali ar fi dispus să se despartă de mijlocaşul de 21 de ani pentru 15 milioane de euro, însă reprezentanţii clubului Sevilla n-au venit, deocamdată, cu niciun răspuns la suma cerută de patronul roş-albaştrilor.

  • 5.5 milioane de euro este cota lui Dennis Man pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • Sevilla este pe locul 3 în La Liga, la un singur punct în spatele primelor două clasate, FC Barcelona şi Real Madrid

viewscnt
Articole similare