Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură cruntă pentru George Puşcaş. Anunţul făcut de antrenorul lui Reading: ”Trebuie să fim corecţi”

Lovitură cruntă pentru George Puşcaş. Anunţul făcut de antrenorul lui Reading: ”Trebuie să fim corecţi”

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la Reading, Mark Bowen, este foarte tentat să-l scoată din "primul 11" al echipei sale pe atacantul român, George Puşcaş, pentru meciul de sâmbătă, din campionat, de pe terenul celor de la Wigan.

Mark Bowen pare să treacă peste dorinţele conducerii şi să nu-l mai titularizeze pe Puşcaş, a cărui formă sportivă este una deplorabilă la Reading: a marcat o singură dată în ultimele 15 partide. În plus, la fiecare prezenţă în Championship, Puşcaş i-a exasperat pe fani cu ratările sale, astfel că fanii şi antrenorii şi-au pierdut răbdarea cu acesta.

Partida cu Wigan este una de mare încărcătură, deoarece ambele formaţii se află la doar 2 puncte distanţă de zona retrogradării din Championship. Aşa că Bowen doreşte să apeleze doar la jucătorii aflaţi în cea mai bună formă.

Întrebat dacă va începe titular cu Puşcaş, Bowen a ales să răspundă diplomat: "Nu ştiu. Trebuie să privim lucrurile cu atenţie în aceste sens. Fiecare atacant face eforturi pentru a prinde un loc de titular. Toţi aşteaptă să profite. Echipa s-a schimbat în ultimele săptămâni şi văd dorinţă în ochii jucătorilor, a de a juca un fotbal bun şi de a câştiga jocuri, care să ne ridice în clasament. George munceşte din greu. S-a pus multă presiune pe el şi aşteptările sunt mari, dar este încă un jucător tânăr şi are timp să înveţe jocul. Este un jucător pe care trebuie să-l creştem şi să-i dăm încredere. Trebuie să ne asigurăm că facem lucrurile corect cu el, să spunem lucrurile potrivite ", a spus Bowen.

În clasamentul din Championship (liga a doua din Anglia), Reading este pe locul 18 (din 24), cu 18 puncte, în timp ce Wigan este pe locul 22, cu 16 puncte.

  • George Puşcaş are patru goluri marcate pentru Reading, din 19 partide
  • Cota sa de piaţă este de 6 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare