Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LOVITURA dată de Becali! E cea mai importantă revenire la FCSB din ultimii ani: totul se va schimba

LOVITURA dată de Becali! E cea mai importantă revenire la FCSB din ultimii ani: totul se va schimba

FCSB

Comentarii

Peluza Nord a făcut anunţul oficial aşteptat de mai multă vreme. Două grupuri din din peluză vor reveni alături de echipa lui Gigi Becali, dar la niciunul dintre meciurile la care vor lua parte aceste grupuri nu va fi afişat steagul mare al Peluzei Nord.

După ce s-au întâlnit şi au discutat, reprezentanţii grupurilor din Peluza Nord au luat şi decizia finală. Din mesajul transmis, reiese faptul că Skins Berceni, grupul condus de Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, şi cei de la Insurgenţii vor reveni lângă echipa lui Gigi Becali (61 de ani), alături de ceilalţi suporteri care susţin deja FCSB.

Totuşi, steagul Peluzei Nord nu va apăraea pe niciun stadion din România, asta pentru că nu toate grupurile au dorit să susţină echipa lui Gigi Becali.

Redăm mai jos, în integralitate, mesajul tranmis de Peluza Nord pe pagina de Facebook:

"Asa cum am repetat incepand cu 2015, Peluza Nord va respecta alegerea fiecarui membru al peluzei sale, indiferent de directia pe care o urmeaza.

Ne dorim sa fim un grup unit si din respect pentru toti cei care au fost, sunt sau vor fi alaturi de noi, consideram ca, pentru moment, cea mai corecta decizie este ca steagul Peluza Nord sa nu apara pe niciun stadion.

Va multumim pentru zecile de mii (fara exagerare) de mesaje, pentru incurajari, pentru injuraturi, pentru aprecieri sau cuvinte grele si va anuntam ca cei care isi doresc sa ramana anonimi vor ramane in continuare, cei care au ales un nou drum il vor urma, iar cei care isi doresc sa se intoarca, sunt asteptati incepand din data de 16.02.2020 (meciul cu Dinamo in deplasare) cand peluza va deveni mai puternica si mai unita alaturi de Mustata (Skins Berceni), Insurgentii si cei deja prezenti alaturi de echipa.

Va reamintim ca orice decizie, orice comunicat, orice informare care implica Peluza Nord se va gasi in EXCLUSIVITATE pe aceasta pagina. Orice informatie pe surse, de la ziare pana la televiziuni, de la ziaristi la suporteri NU REPREZINTA PUNCTUL DE VEDERE al Peluzei Nord!"
, se arată în comunicatul ultraşilor roş-albaştri.

Afla mai multe despre: peluza nordanuntoficialfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare