Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura dată de Becali rivalelor din Liga I. FCSB, ofertă de ultimă oră pentru un nou jucător. Pe cine vor roş-albaştrii

Lovitura dată de Becali rivalelor din Liga I. FCSB, ofertă de ultimă oră pentru un nou jucător. Pe cine vor roş-albaştrii

Superliga

Comentarii

FCSB a început deja pregătirea sezonului următor, iar Gigi Becali a demarat negocierile pentru un jucător. După ce a rezolvat transferurile lui Claudiu Belu şi Răzvan Oaidă, patronul roş-albaştrilor speră să bată palma şi pentru aducerea lui Darius Olaru.

FCSB poate rata un nou titlu în Liga I, astfel că Gigi Becali are de gând să realizeze o vară spectaculoasă pe piaţa transferurilor. Pentru a cuceri campionatul după o pauză de cinci ani, patronul vicecampioanei speră să bată palma pentru unul dintre cei mai râvniţi jucători din campionatul intern.

La fel ca-n actuala stagiune, Becali negociază intens cu oficialii lui Gaz Metan pentru aducerea lui Darius Olaru. Conform gsp.ro, roş-albaştrii au avut discuţii serioase cu medieşenii, care, pe lângă oferta lui Becali de 600 de mii de euro, au cerut şi procente dintr-un viitor transfer. Momentan, oficialii vicecampioanei au refuzat propunerea, astfel că negocierile rămân deschise.

”În momentul de faţă, există interes la nivel declarativ pentru mai mulţi jucători. E adevărat, Olaru este unul dintre jucători. Personal am vorbit şi nu o să dau nume, cu doi dintre conducătorii cluburilor de pe locurile 1-3, care au arătat interes, dar nu-mi permit să fac asta public. Două echipe din primele trei locuri au întrebat de el, au întrebat de pretenţiile pe care Gazul le-ar avea” , a declarat Edward Iordănescu pentru Telekom Sport.

Cum ar putea arăta FCSB în sezonul viitor: Vlad (20 de ani) - Belu (25), Planici (27), Bălaşa (24), Morais (32) - Oaidă (21) - Man (20), Olaru (21), Tănase (24), Coman (21) - Gnohere (31)

 

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare