Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură dată de CFR chiar înaintea primul meci din Champions League! Cu cine s-ar fi înţeles echipa lui Marius Şumudică

Lovitură dată de CFR chiar înaintea primul meci din Champions League! Cu cine s-ar fi înţeles echipa lui Marius Şumudică

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj va juca în primul tur preliminar din Champions League, pe teren propriu, contra bosniacilor de la Borac Banja Luka.

Mariu Şumudică ar putea primi întăriri în atac, după plecarea lui Mario Rondon. Campioana României ar fi ajuns la un acord pentru aducerea sub formă de împrumut a vârfului polonez Piotr Parzyszek (27 de ani), care are o înălţime de 1,91, potrivit publicaţiei tuttofrosinone.com.

Jurnaliştii polonezi l-au poreclit "Lunetistul" şi va fi împrumutat de ardeleni de la Frosinone, club din al doilea eşalon al fotbalului italian, cu care mai are contract până în 2023. 

Sezonul trecut, gigantul polonez a jucat 28 de meciuri pentru clubul italian, a marcat 5 goluri şi a oferit 5 pase decisive. 

Ce a declarat Stojan Vranjes, fostul jucător al ardelenilor, înainte meciului cu CFR din preliminariile Ligii Campionilor

"Mă bucur că mă întorc aici. Nu am mai fost de mult. Am amintiri foarte bune de la CFR Cluj, am câştigat titlul aici. Încercăm să facem un rezultat bun şi la Banka Luka să fie mai interesant.

Vorbesc cu Camora. Am venit împreună cu el şi am văzut că el a rămas zece ani şi că a prins şi naţionala României şi pentru un străin asta e ceva foarte important. Am crezut că am uitat româna, dar am învăţat foarte bine când am fost aici şi mi-a rămas în cap", a spus Vranjes, la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: cfr-şumudică-liga 1-transfer 

viewscnt
Articole similare