Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura dată de Gigi Becali. Patronul FCSB a rămas şi el mirat ”Surpriză mare, nu mă aşteptam”. Ce jucător vine din vară

Lovitura dată de Gigi Becali. Patronul FCSB a rămas şi el mirat ”Surpriză mare, nu mă aşteptam”. Ce jucător vine din vară

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a reuşit o nouă lovitură la FCSB. Gabriel Simion, jucător pe care l-a tot împrumutat, a devenit unul dintre cei mai importanţi mijlocaşi la închidere din Liga 1 şi din vară se întoarce la FCSB. Simion este sub contract cu FCSB, dar este împrumutat la Astra.

Gigi Becali este nevoit să facă transferuri la FCSB, după ce o echipă întreagă a plecat pe parcursul sezonului. Vicecampioana României gâfâie pe acest final de sezon, din cauza lotului subţire pe care Bogdan Argeş Vintilă îl are la dispoziţie. În plus, imediat după reluarea campionatului, FCSB s-a confruntat cu o serie de accidentări mai mult sau mai puţin grave, care au scos din circuit jucători precum Florinel Coman, Lucian Filip, Dragoş Nedelcu sau Răzvan Oaidă. Până să negocieze noi transferuri, Gigi Becali are câteva soluţii în jucătorii pe care i-a împrumutat la alte echipe. Unul dintre ei este Gabriel Simion, care poate fi considerat o adevărată lovitură pentru FCSB.

Gabriel Simion, o lovitură dată de Gigi Becali la FCSB. Cota aproape că i s-a dublat într-un an

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani a crescut la FCSB, dar are doar o apariţie la seniori. În rest, a tot fost împrumutat pentru a căpăta experienţă. În acest sezon, Simion joacă în tricoul Astrei şi a devenit unul dintre cei mai constanţi mijlocaşi din Liga 1. Joacă mijlocaş defensiv, dar la nevoie poate coborî şi ca apărător central sau dreapta.

Evoluţiile constante i-au adus şi o explozie a cotei. Când a fost trimis la Astra, în vara anului trecut, Gabriel Simion era evaluat pe transfermarkt.com la 400.000 de euro. Acum, la aproape un an distanţă, Gabriel Simion este cotat la 775.000 de euro. Este o adevărată lovitură dată de Gigi Becali la FCSB, cu un jucător pe care l-a crescut la juniori, l-a împrumutat şi apoi s-a impus.

Cum a dat Gigi Becali lovitura cu Gabriel Simion: ”E surpriză mare”

În sezonul trecut, Gabriel Simion a fost împrumutat de FCSB la Dunărea Giurgiu, echipă care a retrogradat însă. Totuşi, Gabriel Simion a fost unul dintre jucătorii care au ieşit în evidenţă şi a avut evoluţii constant bune. Revenit în vară la FCSB, părea că Simion va fi păstrat în lotul pentru actualul sezon. Gigi Becali se declara atunci impresionat de mijlocaşul defensiv: ”Surpriză mare! Cică e foarte bun jucător, nu mă aşteptam”, a declarat în vară patronul FCSB.

Însă FCSB avea în lot multe soluţii la mijlocul terenului, astfel că Gigi Becali a ales să-l împrumute din nou. De această dată l-a trimis la Astra, unde a devenit unul dintre jucătorii importanţi. La finalul sezonului va reveni la FCSB, unde are şanse mari să fie păstrat în lotul pentru sezonul viitor, mai ales că echipa lui Gigi Becali are mari probleme la mijlocul terenului.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: gabriel simion 

viewscnt
Articole similare