Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură dată de Giovanni Becali. Fostul impresar controlează unul dintre cele mai tari cluburi din Bulgaria

Lovitură dată de Giovanni Becali. Fostul impresar controlează unul dintre cele mai tari cluburi din Bulgaria

Campionate

Comentarii

Bogdan Pătraşcu a devenit şeful departamentului de scouting de la Levski Sofia. În acelaşi timp, conducerea clubului bulgar a semnat un contract cu Giovanni Becali, prin care fostul impresar are prin firma sa exclusivitate la transferuri.

Mutări importante în conducerea lui Levski Sofia. Potrivit Sportal.bg, noul şef al departamentului de scouting este Bogdan Pătraşcu, fost mijlocaş la Sportul, Litex, Piacenza, Chieva, Dinamo şi Astra. În vârstă de 39 de ani, acesta urmează să coordoneze campania de transferuri din vară.

Pătraşcu va lucra alături de un alt român. Levski a semnat un contract de colaborare cu firma lui Giovanni Becali, mai scrie presa bulgară. ”Becali Management Consulting" urmează să se ocupe de managementul sportiv al lui Levski şi, printre altele, va negocia transferurile pe care urmează să le facă fosta campioană a Bulgariei.

Colaborarea lui Giovanni Becali cu Levski Sofia a fost facilitată de relaţia strânsă pe care o are cu patronul clubului bulgar, miliardarul Vasil Bojkov, o figură foarte controversată în ţara vecină. De altfel, omul de afaceri bulgar l-a vizitat la închisoare pe Giovanni Becali, lucru dezvăluit într-un interviu pentru Telekom Sport:



”Următoarea surpriză a fost a doi prieteni bulgari (n.r. unul dintre ei este ), foarte bogaţi. Printre altele, au compărat şi Levski Sofia acum câteva zile. Au venit pur şi simplu cu avionul privat la Băneasa, s-au dus nepoţii mei cu Dragoş, i-au luat şi au venit la Slobozia. Şi am vorbit la geam, că aveam regim închis.  A fost o plăcere extraordinară şi nişte prieteni care m-au şi întrebat dacă am nevoie de bani, de un milion, de două, de trei”, a mărturisit Giovanni Becali pentru Telekom Sport.

Levski Sofia este una dintre cele mai importante echipe din Bulgaria şi a doua cea mai titrată, după ŢSKA Sofia. Are 26 de titluri, însă ultima dată a câştigat campionatul în 2009. Levski deţine recordul în Bulgaria pentru cele mai multe Cupe câştigate, 25.

Afla mai multe despre: levski sofiagiovanni becali 

viewscnt
Articole similare