Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură dată de Ionuţ Negoiţă lui Dinamo! Ce se va întâmpla de la 1 iunie cu birourile echipie şi cu baza de la Săftica

Lovitură dată de Ionuţ Negoiţă lui Dinamo! Ce se va întâmpla de la 1 iunie cu birourile echipie şi cu baza de la Săftica

Dinamo București

Comentarii

Chiar dacă s-a salvat de la retrogradare, Dinamo are probleme în continuare.

Dinamo s-a salvat de la baraj în ultimele etape, după ce la echipa a fost adus Duşan Uhrin. Antrenorul le-a dat încredere celor din DDB, iar aceştia i-au promis un buget pentru a întări echipa. Zilele trecute, Cortacero a fost văzut la Bucureşti, iar acum echipa a mai primit o veste proastă din partea lui Ionuţ Negoiţă. Fostul acţionar al echipei le-ar fi transmis dinamoviştilor să elibereze birourile de la RIN şi minihotelul de la Săftica, potrivit ProSport.

Negoiţă ar fi recurs la acest gest după ce reprezentanţii lui Dinamo nu ar fi plătit chiria şi utlităţile. Fostul patron vrea în fiecare lună pentru acest domenii 6 000 de lei.

Echipa din Ştefan cel Mare trebuie să părăsească clădirea de la Săftica până la data de 1 iulie, chiar daca terenul şi minihotelul sunt puse sub sechestru de DNA într-un dosar în care este implicat Ionuţ Negoiţă. 

Afla mai multe despre: negoiţă 

viewscnt
Articole similare