Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură dată de Mario Nicolae! A devenit manager sportiv al clubului pe care l-a antrenat Costel Gâlcă

Lovitură dată de Mario Nicolae! A devenit manager sportiv al clubului pe care l-a antrenat Costel Gâlcă
Comentarii

Mario Nicolae a devenit managerul sportiv al fostei echipe a lui Costel Gâlcă.

Mario Niculae a devenit manager sportiv al clubului pe care l-a antrenat Costel Gâlcă

Fostul oficial al lui Dinamo a semnat cu echipa daneză Vijle Boldklub, fostul club a lui Costel Gâlcă, care a semnat recent cu formaţia saudită, Al-Hazem. Nicolae şi-a încheiat mandatul la Dinamo în vara acestui an, iar venirea lui la clubul din Danemarca va aduce câteva schimbări în structura nordicilor. În 2017, fosta echipă a lui Costel Gâlcă a decis să înlocuiască funcţia de manager sportiv cu cea de manager tehnic, deoarece patronii echipei voiau să se implice mai mult în transferuri. 

În acest moment, Vijle Boldklub a revenit la structura din 2017, iar Mario Nicolae a fost numit managerul sportiv al echipei din Danemarca. 

”Vijle Boldklub îl prezintă pe noul său manager sportiv, tânărul şi ambiţiosul Marius Adrian Nicolae, în vârstă de 36 de ani. Acesta va ocupa funcţia de manager sportiv la Vijle Boldklub începând de astăzi (nr. 12.12.2021), iar odată cu venirea românului, vor fi făcute mai multe schimbări în structura organizaţională”, a fost anunţul clubului danez, pe pagina de Facebook.

După ce clubul a intrrat in insolvenţă, Mario Nicolae nu a mai fost lăsat la Dinamo, iar în structura organizaţională a echipei din Ştefan cel Mare au fost aduşi Iuliu Mureşan, administrator special şi Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar.

Afla mai multe despre: mario niculae-danemarca-costel gâlcă 

viewscnt
Articole similare