Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura dată de U Craiova! Fotbalistul brazilian a semnat pe trei ani. Prima reacţie a clubului

Lovitura dată de U Craiova! Fotbalistul brazilian a semnat pe trei ani. Prima reacţie a clubului

Superliga

Comentarii

Gustavo Di Mauro Vagenin (28 de ani) şi-a prelungit contractul cu U Craiova pentru trei ani, după ce ajunsese la echipă în martie, de la Liaoning FC.

Gustavo nu a reuşit să joace niciun meci de la revenirea în România, dar oltenii au încredere în atacantul de bandă. Brazilianului i-a fost prelungit contractul, iar anunţul a fost făcut cu mare fast de U Craiova. În momentul sosirii în Oltenia, brazilianul semnase un contract valabil doar până la finalul acestui sezon. 

Oltenii şi-au adus aminte de finala de Cupa României câştigată în 2018: "Brazilianul care a contribuit decisiv la câştigarea Cupei României a semnat prelungirea contractului cu Ştiinţa pentru încă 3 ani. Mult succes în continuare, Gustavo Di Mauro Vagenin!", a transmis clubul oltean. 

"Sunt deja şase, şapte săptămâni de când eu fac antrenamente cu echipa şi mă simt pregătit cu condiţia de joc. Ai luat o decizie cu privire la prelungirea contractului? Da, deja am decis cu clubul şi acum aştept să activeze contractul nou. (n.r. - Dacă vei câştiga titlul cu U Craiova vei cânta în Piaţa Mihai Viteazu la chitară?) Da, vă promit că dacă vom câştiga titlul sunt acolo cu chitara", susţinea Gustavo la finalul lunii mai. 

Gustavo a plecat de la Craiova în iulie 2018, clubul din Bănie încasând 850 de mii de euro pentru transferul brazilianului în China. Înainte să plece la Liaoning, atacantul a jucat 40 de meciuri în Liga 1, perioadă în care a înscris 14 goluri şi a oferit patru pase decisive.

El venise la Craiova în vara lui 2016, tot din postura de jucător liber de contract, după ce ultima dată evoluase în Italia, la Messina. 

Universitatea Craiova, mişcări importante în lot

În ziua în care a anunţat prelungirea contractului lui Gustavo Vagenin, oltenii au anunţat şi înţelegerea cu Florin Gardoş. Fundaşul central mai are contract până la finalul sezonului, cu posibilitatea de a mai sta încă un an la echipă. 

De asemenea, U Craiova a punctat şi la capitolul plecări. Kelic, Ferreira, Martic şi Dielna au părăsit lotul antrenat în acest moment de Cristiano Bergodi. 

 

Afla mai multe despre: gustavo vageninu craiova 

viewscnt
Articole similare