Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LOVITURA dată de United după finala Nations League! L-au convins! Transfer de 80 de milioane de euro pentru "diavoli"

LOVITURA dată de United după finala Nations League! L-au convins! Transfer de 80 de milioane de euro pentru "diavoli"

Manchester United

Comentarii

Manchester United pregăteşte cu atenţie noul sezon, unul în care Ole Gunnar Solskjaer are o misiune clară: readucerea echipei în lupta pentru trofee şi în TOP 4, după ce în acest sezon diavolii au ratat calificarea în Liga Campionilor.

Presa din Italia anunţă că United a rezolvat deja un transfer pentru viitorul sezon, imediat după finala Nations League, câştigată de Portugalia în faţa Olandei, scor 1-0.

Este vorba de mijlocaşul portughez Bruno Fernandes, de la Sporting Lisabona, pentru care Manchester United ar urma să plătească 80 de milioane de euro.

Fernandes, care a reuşit 32 de goluri şi 18 pase decisive în cele 53 de meciuri jucate pentru Sporting în sezonul recent încheiat, ar urma să ajungă în această vară pe Old Trafford, chiar dacă era dorit şi de finalista Champions League, Tottenham Hotspur.



În vârstă de 24 de ani, Fernandes joacă pe postul de mijlocaş central, fiind deja comparat cu legendarul Frank Lampard graţie numărului mare de goluri înscrise.

Venirea lui Fernandes îi permite acum lui United să ia în calcul o despărţire de francezul Paul Pogba, fotbalist dorit de Real Madrid şi Juventus.

Afla mai multe despre: bruno fernandessportingunited 

viewscnt
Articole similare