Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de graţie pentru CSA Steaua | Echipa lui Lăcătuş e la pământ

Lovitură de graţie pentru CSA Steaua | Echipa lui Lăcătuş e la pământ

LPF

Comentarii

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat într-o conferinţă de presă, că CSA Steaua, formaţie înfiinţată de Ministerul Apărării, care evoluează în prezent în Liga a IV-a, nu va putea să joace în Liga I, conform prevederilor Legii Sportului.

"În momentul de faţă, CSA Steaua este un club de drept public. Potrivit Legii Sportului, în competiţiile profesioniste, cum este Liga Profesionistă de Fotbal, aceste cluburi de drept public nu pot participa. Legea spune negru pe alb că pot fi membri în cadrul Ligilor Profesioniste numai cluburile care sunt organizate ca organizaţii nonguvernamentale sau ca societăţi comerciale pe acţiuni. Deci clubul nu mai trebuie să fie la Ministerul Apărării... adică trebuie să caute un investitor. Altfel nu are cum în condiţiile actuale. Iar dacă ne raportăm la legislaţia europeană şi politica FIFA şi UEFA, cu siguranţă un club al Armatei nu poate participa într-o competiţie profesionistă de fotbal", a explicat Justin Ştefan.

CSA Steaua, formaţie de fotbal înfiinţată în acest an de MApN, evoluează în prezent Liga a IV-a şi are ca obiectiv promovarea în Liga I în anul 2020.

Afla mai multe despre: lpfjustin stefanmarius lacatuscsa steauala pamantliga 1interzislegea sportului 

viewscnt
Articole similare