Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură de graţie pentru CSA Steaua | Echipa lui Lăcătuş e la pământ

Lovitură de graţie pentru CSA Steaua | Echipa lui Lăcătuş e la pământ

LPF

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat într-o conferinţă de presă, că CSA Steaua, formaţie înfiinţată de Ministerul Apărării, care evoluează în prezent în Liga a IV-a, nu va putea să joace în Liga I, conform prevederilor Legii Sportului.

"În momentul de faţă, CSA Steaua este un club de drept public. Potrivit Legii Sportului, în competiţiile profesioniste, cum este Liga Profesionistă de Fotbal, aceste cluburi de drept public nu pot participa. Legea spune negru pe alb că pot fi membri în cadrul Ligilor Profesioniste numai cluburile care sunt organizate ca organizaţii nonguvernamentale sau ca societăţi comerciale pe acţiuni. Deci clubul nu mai trebuie să fie la Ministerul Apărării... adică trebuie să caute un investitor. Altfel nu are cum în condiţiile actuale. Iar dacă ne raportăm la legislaţia europeană şi politica FIFA şi UEFA, cu siguranţă un club al Armatei nu poate participa într-o competiţie profesionistă de fotbal", a explicat Justin Ştefan.

CSA Steaua, formaţie de fotbal înfiinţată în acest an de MApN, evoluează în prezent Liga a IV-a şi are ca obiectiv promovarea în Liga I în anul 2020.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.