Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura de imagine încercată de MTS. Eduard Novak vrea să-l aducă pe Djokovic în România: "Voi face toate demersurile necesare"

Lovitura de imagine încercată de MTS. Eduard Novak vrea să-l aducă pe Djokovic în România: "Voi face toate demersurile necesare"

Tenis

Comentarii

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a dezvăluit că are intenţia de a-l invita pe Novak Djokovic, locul 1 ATP, în România.

Eduard Novak a anunţat că are intenţia de a-l invita pe Djokovic în România în vederea susţinerii unui program caritabil.

"Este o idee pe care vreau să o duc la bun sfârşit. Voi face toate demersurile necesare pentru ca Djokovic să vină la noi în ţară, iar acum vreau să găsim cea mai bună cale de a comunica şi de a lua legătura cu staff-ul lui tehnic.

Este jucătorul meu preferat de tenis, purtăm chiar şi acelaşi nume (n.r. Novak), dar, dincolo de toate aceste aspecte, cel mai important este să suţinem acest program caritabil" , a spus ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak.

La jumătatea acestei luni, Novak Djokovic a ratat şansa de a realiza Marele Şlem, adică de a câştiga cele patru turnee de Grand Slam într-un an. Sârbul s-a impus la Australian Open, la Wimbledon şi la Roland Garros, însă a pierdut finala de la US Open în faţa lui Daniil Medvedev. În plus, dacă ar fi triumfat, Djokovic ar fi obţinut al 21-lea titlu de Grand Slam, un record.

Afla mai multe despre: novak djokovic 

viewscnt
Articole similare