Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură de imagine la Dinamo! Cornel Dinu revine în Ştefan cel Mare. Detalii de la discuţia decisivă cu Pablo Cortacero: „N-am cerut nimic”

Lovitură de imagine la Dinamo! Cornel Dinu revine în Ştefan cel Mare. Detalii de la discuţia decisivă cu Pablo Cortacero: „N-am cerut nimic”

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu (72 de ani) s-a înţeles cu Pablo Cortacero. Expertul Telekom Sport va fi consilierul acţionarului majoritar al roş-albilor.

Cornel Dinu nu-a fost greu de convins să revină în Ştefan cel Mare. Legenda clubului roş-alb.

„Mi-a cerut să fiu alături de Dinamo, dar nu am intrat în detalii. La mine e simplu: viaţa mea e Dinamo, aşa că i-am spus: «Contează pe mine!». Omul a vrut să mă cunoască, i-am explicat şi eu ceea ce ştiu despre Dinamo, fiindcă eu reprezint Dinamo Bucureşti, sub diverse forme, de vreo 50 de ani şi ceva.

N-am cerut nimic, să mă bag, să tai, să spânzur la Dinamo. Omul conduce, n-am stabilit să-mi dea jumătate din RIN sau jumătate de la Dinamo, că nu e treaba mea. Eu sunt Cornel Dinu şi atât şi am reprezentat Dinamo de peste 50 e ani. I-am spus doar să conteze pe mine şi că, având toate cunoştinţele mele despre Dinamo, pot să-l ajut. Nu e treaba mea să conduc”, a declarat Cornel Dinu pentru GSP.ro.

În prezent, Dinamo e pe locul 12 în Liga 1 şi nu a bifat decât un singur succes. Sâmbătă, de la ora 21:00, echipa lui Contra are derby cu FCSB. Până atunci, Pablo Cortacero şi-l doreşte cât mai mult timp alături pe „Mister”.

„Da, după 30 de ani despre care zice că nu a mai vorbit spaniolă, vorbeşte chiar perfect. M-a surprins. E de stat multe ore la discuţii cu dânsul despre fotbal şi despre orice.

Nu, nu vrem să-l înlăturăm din Consiliul de Administraţie. Am spus şi la conferinţa de prezentare că dorim ca legendele să se întoarcă la Dinamo şi pentru mine este foarte important să ne fie alături. A rămas că este important ca Dinu să ne fie alături. Da, va fi alături de noi”, a declarat Pablo Cortacero pentru ProSport.

 

viewscnt
Articole similare
Filmul jafului trait pe viu de Luca Toni. Fostul mare fotbalist si-a gasit sotia legata. Ce s-a...