Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de marcă dată de Gigi Becali. FCSB i-a furat jucătorul unei rivale din play-off şi a făcut un transfer BOMBĂ în Liga I

Lovitură de marcă dată de Gigi Becali. FCSB i-a furat jucătorul unei rivale din play-off şi a făcut un transfer BOMBĂ în Liga I

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a început deja să-şi contureze echipa pentru partea a doua a sezonului, astfel încât FCSB să nu mai rateze din nou titlul în Liga I.

În 2015 a luat ultima dată titlul FCSB în Liga I. La finalul acestui sezon, se vor împlini cinci ani de la performanţa pe care Constantin Gâlcă a reuşit-o atunci alături de roş-albaştri. Pentru a fi sigur că echipa pregătită acum de Bogdan Argeş Vintilă nu va mai pierde lupta cu toate celelalte contracandidate la titlu, Gigi Becali s-a pus pe treabă şi a început să creioneze lotul vicecampioanei României.

După ce a anunţat că îl va aduce pe Boubacar Fofana, patronul roş-albaştrilor l-a chemat de urgenţă la echipă şi pe Darius Olaru. Fotbalistul este transferat de FCSB încă din vara anului trecut, însă a fost lăsat, sub formă de împrumut, să evolueze în continuare pentru Gaz Metan Mediaş.

Becali e de neoprit. FCSB se întăreşte pentru titlu

Deşi mijlocaşul de 21 de ani este deja jucătorul vicecampioanei României, conform fanatik.ro, oficialii lui Gaz Metan sperau să-l convingă pe Gigi Becali să-l lase pe Darius Olaru să evolueze în continuare sub comanda lui Edward Iordănescu şi în partea a doua a sezonului.

Evident că plecarea mijlocaşului încă din iarnă ar fi o adevărată lovitură pentru antrenorul medieşenilor. Darius Olaru este eligibil pentru regula U21 şi poate evolua în centrul terenului, dar şi în banda dreaptă, astfel că Edward Iordănescu poate oricând să implementeze diferite sisteme de joc.

Din păcate pentru oficialii lui Gaz Metan, Gigi Becali nici nu vrea să audă de o eventuală prelungire a împrumutului jucătorului, iar patronul roş-albaştrilor l-a anunţat deja pe Darius Olaru că, imediat după pauza de iarnă, va fi aşteptat la reunirea celor de la FCSB pentru a începe pregătirea alături de Bogdan Argeş Vintilă.

  • Darius Olaru este evaluat la 1,1 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • Trei goluri şi două pase decisive a reuşit Olaru în cele 17 meciuri jucate în acest sezon din Liga I pentru Gaz Metan

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare